Новини

< Назад
29.09.2022

Участието на diva-e в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

diva-e е водещ немски Transactional Experience партньор, чиято мисия е да създава дигитални преживявания, които да окуражат клиентите да продължат дигиталната си трансформация.

Ние създаваме дигитални преживявания, които ангажират крайните клиенти и водят до постижения за бизнеса. Ние разбираме днешните и бъдещите предизвикателства, пред които са изправени компаниите.

Новите технологии постоянно отключват нови пазари и подклаждат икономиката. Светкавично. С повече от 20 години в дигиталния бизнес diva-e е иновативният партньор за водещи компании и любими брандове. В офисите ни и извън тях около 900+ служители оформят бъдещето на дигиталния бизнес.

Голямото ни портфолио от услуги и клиенти в различни индустрии, предлага голямо разнообразие от проекти и задачи. Така служителите ни остават в крак с модерните методи и технологии.

А приятелският и честен начин на общуване помежду си, семейната атмосфера, плоска йерархии и неформална култура позволяват неусложнена и удовлетворяваща работа. Работим заедно и това е в основата на нашите успехи. 

Нужди на нашите служители са нашият фокус. Независимо дали е баланс между работа и личен живот, мобилна работа, здраве или индивидуално развитие – ние правим всичко, за да се чувстват добре.

„Един размер за всички“ не съществува при нас, служителите ни сами определят приоритетите си в по-нататъшното си развитие – вътрешни сесии, хакатони, дива-е академия или кариерен път.

Засилихме ли любопитството ти? 

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events 

Ела на 9-ти октомври в Мюнхен! Ще се радваме да научим повече за теб и да ти разкажем за нас и нашите проекти.