Новини

< Назад
07.04.2023

Светослав Георгиев: Успехът не е само една дестинация, а пътуване

Светослав Георгиев, вицепрезидент „Международни операции“‘ в HCLTech България, взе участие като гост-лектор на кариерния форум „Кариера и живот – защо в България?“

Той взема решението да остане и да се развива в България. Светослав сподели с посетителите на форума своята формула за успех и причините, заради които е взел това решение, както и за историята си, която го превръща в успешен и щастлив човек в България.

„Много хора обръщат внимание на слабите си страни, но аз мисля, че винаги трябва да обръщаме внимание на силните, да се фокусираме върху тях и да ги развиваме“, посъветва Светослав всички присъстващи.

HCLTech е компания, която вярва, че на всеки трябва да се предостави възможност да намери, това което го вдъхновява и да разгърне потенциала си.

Компанията вярва в мисията на Bulgaria Wants You и са сигурни, че все повече българи могат да намерят своя кариерен успех в България.

„Преди малко повече от половин година колегите ми споделиха за платформата Bulgaria Wants You, а на мен ми отне само минута, за да взема решение и да се включа към тази кауза.“, сподели още Светослав.

 На събитието присъстваше и кариерен щанд на HCLTech, където много посетители се запознаха с младия и позитивен екип на компанията, както и с  кариерните възможности, които предлагат.

 

 

Светослав Георгиев, вицепрезидент „Международни операции“‘ в HCLTech България, взе участие като гост-лектор на кариерния форум „Кариера и живот – защо в България?“Той взема решението да остане и да се развива в България. Светослав сподели с посетителите на форума своята формула за успех и причините, заради които е взел това решение, както и за историята си, която го превръща в успешен и щастлив човек в България.„Много хора обръщат внимание на слабите си страни, но аз мисля, че винаги трябва да обръщаме внимание на силните, да се фокусираме върху тях и да ги развиваме“, посъветва Светослав всички присъстващи.HCLTech е компания, която вярва, че на всеки трябва да се предостави възможност да намери, това което го вдъхновява и да разгърне потенциала си.Компанията вярва в мисията на Bulgaria Wants You и са сигурни, че все повече българи могат да намерят своя кариерен успех в България.„Преди малко повече от половин година колегите ми споделиха за платформата Bulgaria Wants You, а на мен ми отне само минута, за да взема решение и да се включа към тази кауза.“, сподели още Светослав. На събитието присъстваше и кариерен щанд на HCLTech, където много посетители се запознаха с младия и позитивен екип на компанията, както и с  кариерните възможности, които предлагат.