Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ж.к. Младост4, Бизнес Парк София, сгр. 7Б

Ние от HCLTech сме глобална технологична компания с повече от 220,000 служители в над 60 държави и предоставяме широк спектър от ИТ услуги  и продукти в сферата на дигиталните трансформации, облачни и инженерни решения. Наши клиенти са компании от цял свят от различни индустрии като финанси, фармация, телеком, ритейл и много други.

Нашето мото е Supercharging progress и имаме за цел да обединим най-доброто от технологиите и хората, за да ускорим прогреса, както за нашите клиенти, така и за всички партньори, служители, общности и околната среда.

В България присъстваме от 2018 г. (след придобиването на C3i Solutions) и сме сред най-големите работодатели с близо 1 700 служители с офиси в София и Варна. Предлагаме разнообразни позиции - финансово-административни, управление на доставки, обслужване на клиенти, технологична поддръжка, инженерни позиции - като за голяма част от тях има възможност да се работи дистанционно.

Горди сме, че получихме награда от престижния Top Employer Institute за Top Employer #1 в България за 2023, както и Global Top Employer, Top Employer Europe, Americas and Asia Pacific, която се връчва за утвърдени работодателски практики.

Вярваме, че при нас всеки може да открие коректен работодател, добри възможности за кариерно развитие с международни проекти и подкрепяща работна среда.

Find Your Spark!

Предложения за работа