Новини

< Назад
23.11.2023

Pontica Solutions ще предложи възможности за успех във Варна

Pontica Solutions_новина

Pontica Solutions са основен партньор на форума „Кариера и живот – защо в България?“. Той ще се проведе във Варна на 2 декември в Двореца на културата и спорта. 

Събитието ще продължи своята традиция и ще събере на едно място успели българи, които ще представят от сцената своите истории, както и представители на бизнеса, които ще разкажат на посетителите повече за себе си и възможностите за кариерно израстване при тях. 

За пореден път партньорите ни от Pontica Solutions ще бъдат с нас в тази наша кауза – да върнем българите от чужбина в България и да задържим тези, които са тук, предлагайки им добра реализация близо до техните семейства. 

От сцената на събитието основателите на Pontica Solutions - Евгени Борисов и Иван Георгиев ще докажат, чрез личната си история, че мечтите се сбъдват. С упорит и неуморен труд, от третия опит, двамата млади предприемачи успяват да изградят основите на една от най-бързо развиващите се компании в България, стремяща се да създаде здравословна работна среда, в която всеки да разгърне потенциална си, без значение дали има и няма опит. 

В Pontica вярват, че успехът на един бизнес се дължи на екипа, от който е създаден. А техният, изграден от млади, амбициозни и креативни личности, чиято средна възраст е 26 години, не спира да се разраства и да разгръща своя потенциал в офисите на компанията в София, Варна, Бургас и Краков (Полша). 

Pontica Solutions са специализирани в областта на изнесените услуги, информационните технологии, техническата поддръжка и разработването на най-различни софтуерни решения. 

На техния щанд, в морската ни столица, екипът им ще предложи кариерни пътища с над 50 различни професии и възможност на всеки да бъде част от компания, носител на редица награди, която дава шанс на своите служители да  бъдат щастливи на работа и да следват своята лична кауза. 

Кариерното изложение „Варна: Кариера и живот – защо в  България“ е безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0 

Pontica Solutions са основен партньор на форума „Кариера и живот – защо в България?“. Той ще се проведе във Варна на 2 декември в Двореца на културата и спорта. Събитието ще продължи своята традиция и ще събере на едно място успели българи, които ще представят от сцената своите истории, както и представители на бизнеса, които ще разкажат на посетителите повече за себе си и възможностите за кариерно израстване при тях. За пореден път партньорите ни от Pontica Solutions ще бъдат с нас в тази наша кауза – да върнем българите от чужбина в България и да задържим тези, които са тук, предлагайки им добра реализация близо до техните семейства. От сцената на събитието основателите на Pontica Solutions - Евгени Борисов и Иван Георгиев ще докажат, чрез личната си история, че мечтите се сбъдват. С упорит и неуморен труд, от третия опит, двамата млади предприемачи успяват да изградят основите на една от най-бързо развиващите се компании в България, стремяща се да създаде здравословна работна среда, в която всеки да разгърне потенциална си, без значение дали има и няма опит. В Pontica вярват, че успехът на един бизнес се дължи на екипа, от който е създаден. А техният, изграден от млади, амбициозни и креативни личности, чиято средна възраст е 26 години, не спира да се разраства и да разгръща своя потенциал в офисите на компанията в София, Варна, Бургас и Краков (Полша). Pontica Solutions са специализирани в областта на изнесените услуги, информационните технологии, техническата поддръжка и разработването на най-различни софтуерни решения. На техния щанд, в морската ни столица, екипът им ще предложи кариерни пътища с над 50 различни професии и възможност на всеки да бъде част от компания, носител на редица награди, която дава шанс на своите служители да  бъдат щастливи на работа и да следват своята лична кауза. Кариерното изложение „Варна: Кариера и живот – защо в  България“ е безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0