Кой те иска?

Офис Х, бул.“Черни връх“ 51, 1407 София

Pontica Solutions

Pontica Solutions e аутсорсинг компания, специализирана в обгрижването на глобални клиенти на различни езици в сферата на високите технологии, ритейл сектора, онлайн търговията, гейминг индустрията, логистиката, онлайн разплащанията, дистанционното здравеопазване, възобновяемата енергия, автомобилния сектор и други. Днес компанията е сред най-бързоразвиващите се в индустрията, а порфолиото й продължава да се разраства.

Мотото на Pontica e #wegrowtogether, което отлично рефлектира ценностите на компанията. Мисията им е да превърнат младите таланти в специалисти с различна експертиза, като активно инвестират в програми за развитие и подобрение на твърдите и меки умения.

Компанията активно се грижи за хората си, за да работят те в здравословна и продуктивна среда. Организира вътрешни уебинари на различни лайфстайл теми, регулярни обучения, стимулира и подкрепя социални каузи и дава свобода на всеки да следва своята лична кауза с 2 допълнителни дни отпуск за доброволчество.

В компанията работят млади и креативни личности, като средната възраст е 28 години, а колегите са от над 30 националности. 

Оферти за работа