Кой те иска?

Офис Х, бул.“Черни връх“ 51, 1407 София

Pontica Solutions

Pontica Solutions e аутсорсинг компания, основана през 2015 г, специализирана в областта на изнесените услуги, обгрижването на клиенти на над 20 езика, информационните технологии, техническата поддръжка, изкуствения интелект, анализа на данни и разработването на различни софтуерни решения.

Pontica работи с глобални клиенти от Европа, Азия, Северна и Южна Америка опериращи в сферата на високите технологии, ритейл сектора, онлайн търговията, гейминг индустрията, логистиката, онлайн разплащанията и дистанционното здравеопазване. Днес компанията е сред най-бързоразвиващите се в индустрията, а порфолиото й продължава да се разраства. 

Мотото на Pontica e #wegrowtogether, което отлично рефлектира ценностите на компанията. Мисията им е да превърнат младите таланти в специалисти с различна експертиза, като активно инвестират в програми за развитие и подобрение на твърдите и меки умения.

Компанията активно се грижи за хората си, за да работят те в здравословна и продуктивна среда. Организира вътрешни уебинари на различни лайфстайл теми, регулярни обучения, стимулира и подкрепя социални каузи и дава свобода на всеки да следва своята лична кауза с 2 допълнителни дни отпуск за доброволчество.  

В компанията работят млади и креативни личности, като средната възраст е 26 години, има съотношение 50/50 между мъже/жени, а колегите са от над 30 националности.  

Благодарение на талантливите специалисти, силния екипен дух и отличните бизнес резултати, Pontica е отличена с множество международни бизнес награди, сред които „Компания на годината в категория Бизнес услуги“ и „Най-добър отдел за обгрижване на клиенти“.  

Оферти за работа