Новини

< Назад
13.09.2022

„Навиците на успеха“ се завръща с историята на д-р Румен Хичев

Документалната поредица на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV се завръща в ефир на 10 септември. Тя ще продължи да се излъчва всяка седмица в „Тази събота“ и ще ни представя навиците на успешните българи. Емануела Толева е подготвила нови срещи с личности, които респектират със своите бизнес проекти, отличия и постижения. И през есента зрителите ще стават свидетели на личния свят на вдъхновяващи българи, от които ще научат какво ги движи напред и кои дневни рутини са се оказали ключови в постигането на големите им цели.

„Първият гост в „Навиците на успеха“ е д-р Румен Хичев. Той е роден в град Варна и въпреки факта, че последните 25 години развива кариерата си  отвъд Океана, казва, че нищо не го зарежда така, както разходка по брега на любимото му Черно море. Получава медицинското си образование у нас, но специализира във Военно-медицинската академия „Сам Хюстън“  и университета „Джон Хопкинс“ в САЩ. Там го отвежда една тежка диагноза, която преобръща живота му – синът му е диагностициран с рак. История, която трудно може да видим дори и на кино лента от големи екран.“ – разказва Емануела Толева.

Днес професор Румен Хичев е достигнал върха в своята кариера. Той е главен медицински директор на Американската асоциация по тъканно-клетъчна трансплантология и тъканно банкиране. Освен това той е председател на съвместния щаб за бързо реагиране при извънредни ситуации на Министерството на здравеопазването на САЩ и светило в медицината. Зрителите ще могат да видят неговата необикновена история на 10 септември в „Тази събота“.

Документалната поредица на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV се завръща в ефир на 10 септември. Тя ще продължи да се излъчва всяка седмица в „Тази събота“ и ще ни представя навиците на успешните българи. Емануела Толева е подготвила нови срещи с личности, които респектират със своите бизнес проекти, отличия и постижения. И през есента зрителите ще стават свидетели на личния свят на вдъхновяващи българи, от които ще научат какво ги движи напред и кои дневни рутини са се оказали ключови в постигането на големите им цели.„Първият гост в „Навиците на успеха“ е д-р Румен Хичев. Той е роден в град Варна и въпреки факта, че последните 25 години развива кариерата си  отвъд Океана, казва, че нищо не го зарежда така, както разходка по брега на любимото му Черно море. Получава медицинското си образование у нас, но специализира във Военно-медицинската академия „Сам Хюстън“  и университета „Джон Хопкинс“ в САЩ. Там го отвежда една тежка диагноза, която преобръща живота му – синът му е диагностициран с рак. История, която трудно може да видим дори и на кино лента от големи екран.“ – разказва Емануела Толева.Днес професор Румен Хичев е достигнал върха в своята кариера. Той е главен медицински директор на Американската асоциация по тъканно-клетъчна трансплантология и тъканно банкиране. Освен това той е председател на съвместния щаб за бързо реагиране при извънредни ситуации на Министерството на здравеопазването на САЩ и светило в медицината. Зрителите ще могат да видят неговата необикновена история на 10 септември в „Тази събота“.