Новини

< Назад
16.10.2023

Надежда Нейнски е лектор на Bulgaria Wants You във Виена

Надежда Нейнски

На 4 ноември платформата за кариера и живот Bulgaria Wants You организира своя първи голям форум във Виена. Негови водещи ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов, а сред лекторите са успели мениджъри и собственици на международни компании, както и публични фигури. Сред популярните личности, които ще влязат в ролята на мотиватори от сцената на „Кариера и живот – защо в България?“ са футболистът Стилиян Петров, журналистът Георги Тошев и първата жена външен министър на България – Надежда Нейнски. 

Приех поканата да бъда част от събитието на Bulgaria wants you във Виена, защото съм изкушена да говоря по темата за „смисъла“. В целия ми професионален път тази тема е била свързана с България и работата ми за нея е била най-истинското ми професионално удовлетворение.“ - споделя бившният ни посланик в Турция.

Като дипломат и експерт по „Международни отношения“ г-жа Нейнски е единствената жена от Европа сред 45-те лидери от цял свят в Harvard Advanced Leadership Initiative. В това свое качество тя участва в изготвянето на геополитически анализи за променящия се световен ред и до днес. 

На форума в австрийската столица се очакват над 1000 българи, живеещи зад граница, и десетки компании, които ще търсят своите нови служители на място. Присъствието е напълно безплатно, но изисква задължителна регистрация на адрес: https://bulgariawantsyou.com/events 

Фотокредит: Константин Вълков

На 4 ноември платформата за кариера и живот Bulgaria Wants You организира своя първи голям форум във Виена. Негови водещи ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов, а сред лекторите са успели мениджъри и собственици на международни компании, както и публични фигури. Сред популярните личности, които ще влязат в ролята на мотиватори от сцената на „Кариера и живот – защо в България?“ са футболистът Стилиян Петров, журналистът Георги Тошев и първата жена външен министър на България – Надежда Нейнски. Приех поканата да бъда част от събитието на Bulgaria wants you във Виена, защото съм изкушена да говоря по темата за „смисъла“. В целия ми професионален път тази тема е била свързана с България и работата ми за нея е била най-истинското ми професионално удовлетворение.“ - споделя бившният ни посланик в Турция.Като дипломат и експерт по „Международни отношения“ г-жа Нейнски е единствената жена от Европа сред 45-те лидери от цял свят в Harvard Advanced Leadership Initiative. В това свое качество тя участва в изготвянето на геополитически анализи за променящия се световен ред и до днес. На форума в австрийската столица се очакват над 1000 българи, живеещи зад граница, и десетки компании, които ще търсят своите нови служители на място. Присъствието е напълно безплатно, но изисква задължителна регистрация на адрес: https://bulgariawantsyou.com/events Фотокредит: Константин Вълков