Новини

< Назад
27.10.2023

Kaufland стимулира българите в чужбина да реализират успехите си у дома

Кауфланд ПР

Kaufland България ще бъде генерален партньор на форума “Кариера и живот – защо в България?“, който ще се състои на 4 ноември в австрийската столица Виена. За пореден път, компанията ще подкрепи мисията на Bulgaria Wants You да привлече българи, които живеят и работят в чужбина, отново към родината. 

Иван Чернев, председател на управителния съвет на Kaufland България, ще бъде един от тях и ще разкаже  повече за личната си мотивация да се върне да работи в България и ще разкрие подробности за атрактивните условия на труд, които компанията предлага, за да насърчи повече българи да изберат да живеят и работят у нас.

Всеки може да се запознае с част от екипа на Kaufland България на техния работодателски щанд. Там присъстващите ще могат да научат за кариерните възможности в компанията.Kaufland официално си сътрудничи и подкрепя над 100 училища и университети и редица организации на територията на цялата страна, развиващи дейност в различни направления. Сред програмите, които компанията реализира, са Практикантска програма, Стажантска програма, Програма за дуално обучение, Kaufland Business Academy, Управители на бъдещето, Търговска академия и др. 

В допълнение, тази година Kaufland беше сертифицирана като Top Employer („Топ Работодател“) за пета поредна година от международния независим институт Top Employers Institute. През 2023 г. компанията беше отличена и като любим международен работодател от единствената в България изцяло потребителска класация My Love Marks*.

Като един от най-големите работодатели в България,  с близо 7000 членове на екипа си и 64 хипермаркета в 35 града, Kaufland осъзнава своята ключова роля на пазара на труда. Компанията се стреми да привлича българите от чужбина с атрактивни възможности за кариернo развитие и обучение. През миналата година най-големият ритейлър у нас предложи на своите служители над 150 специализирани обучения и преквалификации. В тях се включиха над 6 400 служители, a инвестицията на компанията възлиза на близо 400 хил. лв. 

Заповядай на 4 ноември във Виена, на кариерния форум „Кариера и живот – защо в България?“

Форумът е напълно безплатен, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0 

Kaufland България ще бъде генерален партньор на форума “Кариера и живот – защо в България?“, който ще се състои на 4 ноември в австрийската столица Виена. За пореден път, компанията ще подкрепи мисията на Bulgaria Wants You да привлече българи, които живеят и работят в чужбина, отново към родината. Иван Чернев, председател на управителния съвет на Kaufland България, ще бъде един от тях и ще разкаже  повече за личната си мотивация да се върне да работи в България и ще разкрие подробности за атрактивните условия на труд, които компанията предлага, за да насърчи повече българи да изберат да живеят и работят у нас.Всеки може да се запознае с част от екипа на Kaufland България на техния работодателски щанд. Там присъстващите ще могат да научат за кариерните възможности в компанията.Kaufland официално си сътрудничи и подкрепя над 100 училища и университети и редица организации на територията на цялата страна, развиващи дейност в различни направления. Сред програмите, които компанията реализира, са Практикантска програма, Стажантска програма, Програма за дуално обучение, Kaufland Business Academy, Управители на бъдещето, Търговска академия и др. В допълнение, тази година Kaufland беше сертифицирана като Top Employer („Топ Работодател“) за пета поредна година от международния независим институт Top Employers Institute. През 2023 г. компанията беше отличена и като любим международен работодател от единствената в България изцяло потребителска класация My Love Marks*.Като един от най-големите работодатели в България,  с близо 7000 членове на екипа си и 64 хипермаркета в 35 града, Kaufland осъзнава своята ключова роля на пазара на труда. Компанията се стреми да привлича българите от чужбина с атрактивни възможности за кариернo развитие и обучение. През миналата година най-големият ритейлър у нас предложи на своите служители над 150 специализирани обучения и преквалификации. В тях се включиха над 6 400 служители, a инвестицията на компанията възлиза на близо 400 хил. лв. Заповядай на 4 ноември във Виена, на кариерния форум „Кариера и живот – защо в България?“Форумът е напълно безплатен, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0