Кой те иска?

kaufland_logo_02
София, ул. Скопие 1

Kaufland Bulgaria

Kaufland е много повече от успешна международна търговска компания: ние сме сигурен работодател, който превръща служителите в един силен екип. Предлагаме не просто позиции, а сигурни работни места.

Kaufland  е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история, притежаваща хипермаркети в България, Германия, Румъния, Молдова, Хърватия, Полша, Чехия и Словакия. Първият хипермаркет в България е открит през  2006. В момента компанията притежава 65 филиала в 35 града в цялата страна. В последните години Kaufland е безспорен лидер в разпределението на пазарните дялове в ритейл сегмента в България.

Като международна търговска компания ние се фокусираме върху резултатите, динамиката и коректното отношение. Това са ценностите, които ни мотивират. На тях се базира и нашият модел на управление. Така ние правим промените възможни и постигаме нашите цели.

Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертификатът Top Employer 2023, връчeн ни за пета поредна година, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на нашите колеги.

  

Оферти за работа