Кой те иска?

kaufland_logo_02
София, ул. Скопие 1

Kaufland Bulgaria

Kaufland е много повече от успешна международна търговска компания: ние сме сигурен работодател, който превръща служителите в един силен екип. Предлагаме не просто позиции, а сигурни работни места.

Kaufland  е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история, притежаваща хипермаркети в България, Германия, Румъния, Молдова, Хърватия, Полша, Чехия и Словакия. Първият хипермаркет в България е открит през  2006. В момента компанията притежава 66 филиала в 35 града в цялата страна. 

Kaufland е много повече от успешна компания. Едновременно сме лидер в ритейл сектора, предпочитано място за пазаруване и работодател, който превръща служителите в един силен екип. Благодарение на трите си структури – филиална мрежа, Централен склад и Обслужващ офис имаме множество възможности за реализация независимо дали тепърва навлизаш на пазара на труда или си вече доказал се професионалист. 

Като най-големия частен работодател в страната в Kaufland България осъзнаваме ролята си на лидер на пазара на труда и ангажимента към нашите колеги и техните семейства. Грижата за екипа е във фокуса на работодателската ни политика, като приемаме управлението на толкова голям екип не само огромна отговорност, но и като наше призвание и мисия. Всеки ден работим над подобряване и надграждането на стратегията си за управление на човешките ресурси, за да поощрим развитието и удовлетвореността на нашия екип. Благодарение положените усилия заедно с добрите практики и политики в управлението на човешкия капитал от началото на 2022 г. компанията бе отличена с над 70 престижни награди в областта. В началото на 2024 г. Kaufland България бе сертифицирана като Top Employer за шеста поредна година от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа.

Website

Оферти за работа