Новини

< Назад
13.03.2023

КАУФЛАНД ОТПРАЗНУВА СВОЯ СЕДЕМНАДЕСЕТИ РОЖДЕН ДЕН

На 08.03.2006г., в град Пловдив, нашият партньор Кауфланд България открива своя първи обект в страната. Това е изключително специален ден за тях, защото тогава започват първите им стъпки към успеха, който имат зад гърба си до днес. 
За тези 17 години Кауфланд са открили 63 хипермаркета в 35 града, като в момента служителите в компанията са над 6 600.
Компанията подпомага изключително много българския бизнес. Над 87% от всичките артикули, които предлагат в обектите си, са от български доставчици, а 309 млн. лв. е сумата на изкупената българска селскостопанска продукция от 2019г. до момента.
Кауфланд България са един от водещите лидери в сферата на модерната търговия, като това се дължи на усърдния труд, който полагат, за да се развиват.
„Уверяваме ви, че и занапред ще продължим да работим със същата упоритост и да търсим и намираме страст във всичко, което правим всеки ден! Защото само който не става по-добър, престава да бъде добър!“ – написа в социалните си мрежи екипът на Кауфланд България.
Високите стандарти, условията на труд, както и грижите и развитието, които предлагат на своите служители са  причината за пета поредна година да бъдат отличени за Топ работодател.
Ние се гордеем с Кауфланд България и с това, че са наш партньор. Щастливи сме от факта, че се стремят да подкрепят и подпомагат българския бизнес. Пожелаваме им още много успехи и покорени професионални върхове. Знаем, че ще постигнат всичко, което желаят!

На 08.03.2006г., в град Пловдив, нашият партньор Кауфланд България открива своя първи обект в страната. Това е изключително специален ден за тях, защото тогава започват първите им стъпки към успеха, който имат зад гърба си до днес. За тези 17 години Кауфланд са открили 63 хипермаркета в 35 града, като в момента служителите в компанията са над 6 600.Компанията подпомага изключително много българския бизнес. Над 87% от всичките артикули, които предлагат в обектите си, са от български доставчици, а 309 млн. лв. е сумата на изкупената българска селскостопанска продукция от 2019г. до момента.Кауфланд България са един от водещите лидери в сферата на модерната търговия, като това се дължи на усърдния труд, който полагат, за да се развиват.„Уверяваме ви, че и занапред ще продължим да работим със същата упоритост и да търсим и намираме страст във всичко, което правим всеки ден! Защото само който не става по-добър, престава да бъде добър!“ – написа в социалните си мрежи екипът на Кауфланд България.Високите стандарти, условията на труд, както и грижите и развитието, които предлагат на своите служители са  причината за пета поредна година да бъдат отличени за Топ работодател.Ние се гордеем с Кауфланд България и с това, че са наш партньор. Щастливи сме от факта, че се стремят да подкрепят и подпомагат българския бизнес. Пожелаваме им още много успехи и покорени професионални върхове. Знаем, че ще постигнат всичко, което желаят!