Новини

< Назад
05.06.2023

Delasport продължава стремглавия си растеж с присъствие на „София: Кариера и живот – защо в България?“

Един от водещите разработчици на софтуер за iGaming индустрията в световен мащаб – Delasport – ще присъства със свой щанд  на събитието „София: Кариера и живот – защо в България? на 11 юни в „София Тех Парк“.

Международната компания се разраства с огромно темпо, като за последните две години увеличава екипа си с повече от 100%. В нея вече работят над 400 специалисти в различни сфери като софтуерна разработка, маркетинг, човешки ресурси, бизнес развитие и др.

На родна почва Delasport има офиси в София и Пловдив, а извън границите на България – в Украйна, Косово и Малта.

Кариера в Delasport

По време на събитието „София: Кариера и живот – защо в България?“ представители на Delasport ще са в търсене на най-новите попълнения за своя екип. Сферите на фокус към момента са разработка и тестване на софтуер и следене на законови регулации за различни юрисдикции. Delasport предлагат кариера, а не просто работа. Сред хората в компанията има такива, започнали без никакъв опит и издигнали се до ръководни позиции. Има и специалисти, които работят в нея от над десетилетие. 

Културата в Delasport

Въпреки нарастващия брой на своите служители, Delasport успешно запазва усещането за сплотеност и индивидуална грижа. Всеки член на екипа получава въвеждане в компанията както на общо равнище от специалист „Човешки ресурси“, така и на специфично ниво – от своя пряк ръководител или колегите си. Гъвкавото работно време и хибридният модел на работа вече са очаквани условия, които и Delasport предлага, но софтуерният разработчик се отличава с ежеседмични събития в офиса, тип happy hour, допълнително заплащане за транспорт, бонус за рождени дни и редица други полезни придобивки. Също толкова ценно е, че всеки се чувства свободен да представи своя идея на „Човешки ресурси“ и да види въведено ново удобство по негова инициатива.

„За нас наистина е от първостепенна важност индивидуалното мнение на абсолютно всеки, когото сме приели в екипа си“, казва Вероника Иванова, ръководител на екипа по набиране на персонал. „Държим да се знае и че приветстваме всяка препоръка за добър кандидат, дори и за специалности, по които в момента нямаме актуална отворена позиция. Хората в нашите очи са ценни и могат да допринесат по начини, които все още не са попаднали в „шаблона“ на конкретна позиция“, споделя още тя.

От Delasport насърчават всеки, който търси стабилна позиция и приятелска атмосфера, да посети щанда им на събитието „София: Кариера и живот – защо в България?“ на 11 юни 2023 г. между 10:30 и 16:00 ч във форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк. Можете да разгледате свободните позиции на компанията тук.

Един от водещите разработчици на софтуер за iGaming индустрията в световен мащаб – Delasport – ще присъства със свой щанд  на събитието „София: Кариера и живот – защо в България? на 11 юни в „София Тех Парк“.Международната компания се разраства с огромно темпо, като за последните две години увеличава екипа си с повече от 100%. В нея вече работят над 400 специалисти в различни сфери като софтуерна разработка, маркетинг, човешки ресурси, бизнес развитие и др.На родна почва Delasport има офиси в София и Пловдив, а извън границите на България – в Украйна, Косово и Малта.Кариера в DelasportПо време на събитието „София: Кариера и живот – защо в България?“ представители на Delasport ще са в търсене на най-новите попълнения за своя екип. Сферите на фокус към момента са разработка и тестване на софтуер и следене на законови регулации за различни юрисдикции. Delasport предлагат кариера, а не просто работа. Сред хората в компанията има такива, започнали без никакъв опит и издигнали се до ръководни позиции. Има и специалисти, които работят в нея от над десетилетие. Културата в DelasportВъпреки нарастващия брой на своите служители, Delasport успешно запазва усещането за сплотеност и индивидуална грижа. Всеки член на екипа получава въвеждане в компанията както на общо равнище от специалист „Човешки ресурси“, така и на специфично ниво – от своя пряк ръководител или колегите си. Гъвкавото работно време и хибридният модел на работа вече са очаквани условия, които и Delasport предлага, но софтуерният разработчик се отличава с ежеседмични събития в офиса, тип happy hour, допълнително заплащане за транспорт, бонус за рождени дни и редица други полезни придобивки. Също толкова ценно е, че всеки се чувства свободен да представи своя идея на „Човешки ресурси“ и да види въведено ново удобство по негова инициатива.„За нас наистина е от първостепенна важност индивидуалното мнение на абсолютно всеки, когото сме приели в екипа си“, казва Вероника Иванова, ръководител на екипа по набиране на персонал. „Държим да се знае и че приветстваме всяка препоръка за добър кандидат, дори и за специалности, по които в момента нямаме актуална отворена позиция. Хората в нашите очи са ценни и могат да допринесат по начини, които все още не са попаднали в „шаблона“ на конкретна позиция“, споделя още тя.От Delasport насърчават всеки, който търси стабилна позиция и приятелска атмосфера, да посети щанда им на събитието „София: Кариера и живот – защо в България?“ на 11 юни 2023 г. между 10:30 и 16:00 ч във форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк. Можете да разгледате свободните позиции на компанията тук.