Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

This profile is deactivated.
Do you want to reactivate your profile?

You will receive an activation email

Video

Навиците на успеха

Навиците на успеха - принц Кирил Сакскобургготски
Принц Кирил Сакскобургготски откри най-големия кариерен форум в чужбина: "Лондон: Кариера и живот - защо в България?" и беше гост на Емануела Толева в епизод от рубриката „Навиците на успеха“, който се излъчи в предаването „Денят започва с Георги Любенов“.
Навиците на успеха - Анна Богданова
Д-р Анна Богданова участва в рубриката „Навиците на успеха“, която се излъчи в предаването „Денят започва с Георги Любенов“. Д-р Богданова е акушер-гинеколог и консултант по фетална медицина. Пред Емануела Толева тя разказа повече за себе си, професията си и смисъла, който намира във всеки един свой ден.
Навиците на успеха - Димитър Маринов
Димитър Маринов, холивудският актьор, който прослави България на червения килим на наградите „Оскар“ през 2019 г., беше гост на Емануела Толева в епизод от рубриката „Навиците на успеха“, който се излъчи в предаването „Денят започва с Георги Любенов“.
Навиците на успеха - Мюнхен - Кариера и живот - защо в България?
Сънародниците ни в Мюнхен ще могат от първо лице да се запознаят с основателите на Bulgaria Wants You (България те иска), с работодатели и конкретни възможности за развитие в България. Заедно с Иван и Андрей в програмата ще участват и вдъхновяващи лектори-емигранти с истории за своя опит обратно в България.
Навиците на успеха - Румен Хичев
Професор Румен Хичев е главен медицински директор на Американската асоциация по тъканно-клетъчна трансплантология и тъканно банкиране, член на Републиканския Национален Комитет на САЩ. Той е носител на наградата на Републиканския национален комитет за цялостен принос към политическия живот на Републиканската партия и заслуги към САЩ.
Навиците на успеха - Тервел Пулев
Боксьорът Тервел Пулев е поредният успял българин в рубриката "Навиците на успеха". Той е баща на три деца, боксов шампион, дипломиран юрист, настоящ строителен предприемач.
Навиците на успеха - Иван Чернев
Иван Чернев е дипломиран икономист, който управлява международна компания с годишни обороти от милиарди евро. Също така е щастлив съпруг и баща на 2 деца. Той е олицетворение на успешния българин.
Навиците на успеха - Илияна Йотова
Репортер, редактор, водещ, депутат и политик, но преди всичко майка и съпруга. Разговор извън политиката, за силата на характера, запазването на вярата и навиците, които правят една жена фактор в един мъжки свят - вицепрезидентът Илияна Йотова.
Навиците на успеха - Нешка Робева
Емоционална среща с Нешка Робева, която ще ви накара да се замислите, ще ви разсмее и малко ще ви натъжи. Защото всяко начало има край, защото едно „благодаря“ може да бъде „сбогом“.
Навиците на успеха - еп. 11 - Светослав Георгиев
Светослав Георгиев надминава мечтите си, като в момента управлява компания на световно ниво.
Навиците на успеха - еп. 10 - Росен Плевнелиев /част 2/
Четвъртият демократичен президент на България Росен Плевнелиев разказва как е започнал своята бизнес кариера в „Навиците на успеха“ пред Емануела Толева.
Навиците на успеха - еп. 10 - Росен Плевнелиев \1
Може би няма човек в България, който да не знае кой е Росен Плевнелиев, но малко са запознати с негова история преди да стане държавен глава на републиката.
Навиците на успеха - еп. 9 - Георги Тошев
Георги Тошев е посетил е над 180 страни, но въпреки това избира България за свой дом.
Навиците на успеха - еп. 8 - Коста Йорданов
Коста Йорданов е създател на една от най-успешните платформи за излъчване на платено съдържание.
Навиците на успеха - еп. 7 - Невен Дилков
Невен Дилков е предприемач, за когото авантюрите се начин на живот. Той кара каяк по Околовръстния път на София и рискува живота си в най дълбоката пещера в света.
Навиците на успеха - еп. 6 - Вера Тинкова
Вера Тинкова е амбициозна дама, която търси удоволствието в нещата, с които се захваща. Тя определя себе си като вечно търсеща промяната, а нейните навици ѝ помагат да се концентрира върху важните неща.
Навиците на успеха - еп. 5 - Силвия Павлова
Как се изграждат бизнес отношения с 36 държави? Отговорът ще научите от рубриката "Навиците на Успеха", в която Силвия Павлова ще разкаже за своята компания за био козметика.
Навиците на успеха - еп. 4 - Боряна Узунова
Боряна Узунова завършва хонконгския университет за наука и технологии и вече има в портфолието си няколко успешни бизнеспроекти в сферата на устоичивата мода и екологията, както в Азия, така и в Европа.
Навиците на успеха - еп. 3 - Александър Ковачев
Александър Ковачев е успешен интериорен дизайнер и носител на десетки награди. Научете неговата рецепта за успех:
Навиците на успеха - еп. 2 - Васил Терзиев
Наш гост беше и Васил Терзиев, който разказа как се създава компания за милиони.
Навиците на успеха - еп. 1 - Стефан Григоров
Първият гост е Стефан Григоров - ИТ предприемач, участник във Фермата 7 и част от лекторите на нашите събития.