Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
https://jupiterholding.bg/
Отговорен работодател

Фирма „Юпитер 05“ ООД е основана през 1990 година в гр. Пловдив. Към настоящия момент дружеството е със седалище и адрес на управление България, гр. Пловдив, Околовръстен път, кв. Коматево, имот 15006. 
Дружеството притежава модерен Завод за изработка на метални конструкции с обща площ на производствената база 42 700 кв.м. и разгърната застроена площ 7943 кв.м. Благодарение на 30-годишния си опит фирмата е утвърдила своите лидерски позиции и непрекъснато се стреми към развитие и иновации в бранша.

Основната дейност на „Юпитер 05“ ООД е производство, доставка и монтаж на: 

- ограничителни системи за пътища

- елементи за пасивна пътна безопасност

- шумозаглушителни стени

- метални парапети и метални конструкции

- горещо поцинковани стълбове за електропреносната мрежа

- горещо поцинковани стълбове за контактна мрежа на ЖП инфраструктура

„Юпитер 05“ ООД е първата българска фирма – производител на пътни ограничителни системи, чиито продукти са тествани и сертифицирани съгласно БДС-EN 1317 в България. Предлаганите от нея ограничителни системи имат успешно преминати краш тестове БДС-EN 1317-2 и притежават СЕ маркировка.

Дейността на „Юпитер 05“ ООД е изключително отговорна и е пряко свързана с приоритетната за страната област – превенция на произшествията по пътищата и осигуряване на високо ниво на пасивна пътна безопасност.

В „Юпитер 05“ ООД и монтажните звена са заети над 120 служители, висококвалифицирани инженери, конструктори, проектанти и технически ръководители. В производственото развитие намират място енергични хора, с желание за повишаване на своята професионална квалификация – оператори на формоващи и отрезни машини, заварчици и механици. 
Професионализмът и продуктивността на служителите е един от важните фактори за успеха на всяка компания. Ръководството на „Юпитер 05“ ООД цени своите кадри, като се стреми непрекъснато да разкрива техния потенциал, насърчавайки ги към професионално и личностно развитие. Осигуряваме сигурна и модерна работна среда, сплотен екип и неограничени възможности. Удовлетвореността на служителите ни е важна за нас, затова се стремим да ги мотивираме и поощряваме, като им осигурим допълнителни социални придобивки, както и най-добрите перспективи за успешно професионално развитие.

Предложения за работа