Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?

Основана във Великобритания през 1934, Уилям Хил е една от най-разпознаваемите в световен мащаб марки за спортни залози и игрален пазар. Като непрекъснато развиваме нашата дигитализация, ние доставяме на нашите клиенти незабравими преживявания в тази сфера.

Статегията ни е да осъществяваме амбициите си за международен и дигитален растеж. Фокусът ни е върху три стратегически приоритета: Клиент, Екип и Изпълнение.

Целта ни е безопасно да свързваме клиентите си с техните приятели и спортове, чрез водещo изживяване в залозите и игрите.

Ценностите ни фокусират върху клиентите и грижата за тях, а също върху вземането на смели решения от всички нас, като част от един и същ бизнес.

Като работодател, ние приветстваме разнообразната работна среда, здравословните и безопасни условия на труд за нашите служители. Вярваме в изграждането на стабилни дългосрочни партньорства, които да подпомагат и създават положително значение в центровете, в които оперираме. Рaботим усилено за намаляването на въздействието на средата от нашите действия.

Компанията наема повече от 12 000 човека, в 9 държави глобално и оперира в 13 лицензирани държави в света.

Стартирахме като бизнес във Великобритания и там все още е нашия основен пазар, но продължаваме да придвижваме нашата стратегия за изграждане на дигитално водена, международно разнообразна игрална компания.

София е един от най-големите центрове за обслужване на клиенти на компанията, с повече от 300 служители, в нашия чисто нов, просторен офис. Започнахме през 2009 и работим с повечето от основните групи езици- Английски, Датски, Испански, Италиански, Немски, Фински и Шведски.

Инвестираме много във всички, предлагайки страхотни възможности за професионално развитие. Хората са тези, които правят Уилям Хил, и това което им предлагаме е бързо развиваща се среда, където всички се забавляваме, празнуваме успеха и предоставяме всички необходими инструменти за да дадем най-доброто от себе си.

Предложения за работа