Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?

Plovdiv Plaza е най-големият и иновативен мол в Южна България. Напълно обновен и отворил врати през ноември 2018 година той предлага над 35 000 кв м търговска площ.
Plovdiv Plaza ви посреща с уникалния не само за България, но и за Югоизточна Европа LED екран с височина 16 метра и площ от 175 кв. метра, който излъчва специално създадени 3D продукции и анимации и може да прикове вниманието ви с часове.
На 3 нива може да откриете изключително разнообразие от модни магазини на водещи световни и български брандове, заведения за хранене и атракции за деца и възрастни, както и за цялото семейство. Приятната атмосфера в зоните за хранене се допълва от големи тераси. За любителите на екстремните изживявания има обособена зона с бънджи батути и стени за катерене за малки и големи. Разположени са кафенета и сладкарници, където посетителите могат да починат след пазаруването или просто да поговорят с приятели. Има 5 асансьора, както и ескалатори на всяко ниво,които правят връзката между различните нива на търговския център изключително удобна. Точното местоположение на всеки от търговските обекти в мола може да намерите бързо и лесно с интерактивната карта. Интериорните пространства на търговския център са решени в светли и топли цветове, които създават простор и комфорт.
Plovdiv Plaza Mall ( Пловдив Плаза Мол )е проектиран в съответствие с най-модерните изисквания за достъпна среда за майки с деца и хора с увреждания. Широк и приветлив вход улеснява достъпа.
Търговската част се допълва от модерни и функционални офисни пространства. Между двете сгради има лесна вътрешна комуникация, като в същото време се осигурява самостоятелното им функциониране. Водещите световни марки и уникални атракциони, разположени в мола, осигуряват всекидневен поток от хора в различни възрастови групи, с различен статус и интереси.
Търговският център планира да отвори своята офис част и да превърне част от сградата в бизнес парк, който да стимулира чуждестранни инвеститори, които да отворят нови работни места и да разраснат своята дейност.
Предвидено е бизнес центърът да функционира денонощно. За удобство на посетителите на търговския център и работещите в бизнес центъра има осигурени 3 надземни паркоетажа с 1200 места.