Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
София, бул. Цариградско шосе 115

Playtech Managed Services е компания базирана в град София, с доказан опит в предоставянето на услуги като клиентско обслужване, мениджмънт на клиентското преживяване, управление на риска и спортна статискита. Компанията си партнира с водещи оператори за онлайн хазарт по целия свят. 

Бъдейки пионери във многоканалните технологии, успяваме да осигурим безупречно изживяване на играчите навсякаде, от онлайн пространството, през игралните зали и до мобилните версии. 

Най-ценният ни актив са нашите служители и затова подкрепяме кариерното израстване и ги насърчаваме да се развиват при нас.

Имаме практика мениджърските ни позиции да се заемат от настоящи служители като им даваме  възможност да придобият безценни знания и умения по време на кариерата си при нас. По този начин успяваме да постигнем рекордно високи нива на задържане на персонала, като повечето от нашите служители са част от компанията над 10 години и са основатели на нашата корпоративна култура. 

Playtech Managed Services е място на различните култури, място без дискриминация към различните полове, етноси и вярвания, с повече от 11 националности, оформящи мултикултурна среда.

Придържаме се към основните ценности на Playtech – Уважение; Многообразие и приобщаване, Здраве, безопасност и благосъстояние и Човешки права. Тези ценности са основата на която Playtech Managed Services изгражда културата си. 

Предложения за работа