Кой те иска?
бул. Цариградско шосе 90

Paysafe е една от най-големите софтуерни компании в България и водеща глобална платформа за разплащания с богат опит в свързването на търговци и осъществяването на трансакции безпроблемно, благодарение на водещи за индустрията продукти в сферата на обработването на плащания, дигитални портфейли и онлайн кешови услуги, базирани на сигурна интегрирана платформа с анализи в реално време.  Зад тези титли стоят 20+ години опит във финансовите технологии, 3 500+ души, които развиват групата в 12 световни локации, и тяхната сила да свързват бизнеси и потребители. 

България е ключова локация за Paysafe. С 1400+ човека, работещи в сферата на Софтуерни разработки, Продуктови разработки, Финанси, Човешки ресурси и много други. Софийският офис е най-големият на глобално ниво. 

Paysafe постига перфектен баланс между мащаб и гъвкавост, за да създава локални продукти с глобално влияние. В сърцето на компанията стои непрекъснат стремеж към прогрес, възможен чрез тихи технологични революции и отстраняване на цели проблемни зони в индустрията – винаги с фокус към клиента. Екипите са водени от интелигентни, отдадени личности с визия и грижа към една безупречна мрежа за модерната икономика. Именно тази амбициозна корпоративна културае притегателна за най-добрите таланти в сферата.

Paysafe е възможност да предизвикваш и разшириш уменията си чрез разработка на изпреварили времето си от-до прeдложения за финансовия технологичен пазар. Компанията е място за мотивирани специалисти, които искат да растат в сигурна и обогатяваща среда, а стойността на хората е в пряко съотношение с глобалния растеж на компанията. Всичко това, съчетано с благотворителност, култура на забавление, отдаване на значимост на благосъстоянието на всеки служител и разнообразие от активности за сплотяване на екипите, прави Paysafe безценен източник на вдъхновение в работата и извън нея.

Оферти за работа