Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
бул. Джеймс Баучер 76A, 1407 ж.к. Лозенец, София
Отговорен работодател

Пейнетикс АД е регулирана финансова институция за електронни пари от Финтех индустрията. Компанията е под надзора на БНБ, с всички разрешителни да предоставя услугите си на територията както на Европейския съюз, така и във Великобритания.

Фактите, с които се гордеем

Paynetics е пионер в комплексните решения за електронни разплащания, придобиване и издаване на карти, управление на сметки и преводи, както и електронни портфейли. С помощта на нашия екип от експерти, компанията помогна за въвеждането на банкомати и карти с чип в цели нации, както и за възстановяването на финансовите системи на цели държави. Сегашната мисия на Paynetics  е да опрости решенията за плащане с по-добра функционалност за крайния потребител, чрез създаването на дигитални портфейли.

Винаги поставяйки под съмнение статуквото, Paynetics на практика изобрети софтуерния POS терминал, постигна най-бързата интеграция на Mastercard Digital Enablement Services (MDES) в Европа и е първата българска финансова институция, която предложи Apple Pay. В същото време компанията гарантира сигурна, гъвкава и надеждна платежна инфраструктура като основен член на Visa, Mastercard, SWIFT и SEPA.

Нашето портфолио включва и още eдна услуга, с която много се гордеем - eWallet (Phyre, A1 Wallet, Pay от Vivacom и други), което е и първото приложение в света, което превръща всяко устройство с Android NFC в POS терминал без допълнителен хардуер.

Предложения за работа