Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
бул. Андрей Сахаров, 20А, 1784 Младост 1, София
Отговорен работодател

Нетера е независим глобален доставчик на телекомуникационни услуги. Компанията си партнира както с най-големите световни компании, така и с малкия и среден бизнес. Нетера предоставя международна свързаност, дейта център услуги, управлявани мрежови услуги и сигурност повече от 25 години.

Компанията притежава и управлява 4 дейта центъра и собствена глобална мрежа с точки на присъствие в над 35 държави. Общият показател за удовлетвореност на клиентите на Нетера (CSAT) е 88%, което е рекордна стойност за сектора на телекомуникациите, а 71% от клиентите на Нетера биха препоръчали услугите ѝ на свои колеги или бизнес партньори (Net Promoter Score), което поставя компанията в Топ 1% от най-добрите телекоми в света.

Портфолиото от услуги на Нетера включва:

  • Напълно управляван бърз и сигурен интернет достъп с поддръжка 24 * 7 - DIA, броудбанд, международна свързаност, инфраструктура
  • Дейта център услуги в 4 собствени центрове за данни, клас Tier III - СДЦ
  • Управлявани ИТ услуги, бекъп като услуга, сървъри под наем и гъвкави облачни услуги – Нетера Клауд
  • Защита от DDoS атаки
  • Глобална платформа за обмен на данни – NetIX
  • Сателитни услуги - София и Тракия телепорт
  • IPTV и платформа за разпространение на аудио-видео съдържание - Нетера.ТВ
  • GPS система за проследяване на превозни средства – Нетфлийт

Нетера е сертифицирана по международните стандарти ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000 и PCI DSS. Компанията е пълноправен член на Европейската асоциация за конкурентни телекомуникации ecta (Еuropean Competitive Telecommunications Association), а основателят и управителят на компанията Невен Дилков е председател на Съвета на директорите на организацията.

Нетера е член първо ниво на СЕК (Сдружение за електронни комуникации), член на БАБТО - Браншовата асоциация на българските телекомуникационни оператори, на Британско-българската бизнес асоциация и на Американската търговска камара в България.

Предложения за работа