Кой те иска?

ул.Заводска 1, гр. Стамболийски

Mondi

Ние сме международна група лидер в производството на опаковки и хартия, с 26 000 служители в над 30 страни. Работим с хиляди световни и местни марки, предлагайки на нашите клиенти широка гама от решения, използвайки хартия, където е възможно, и пластмаса, когато е полезно.

Mondi е производител #1 на Крафт хартия в световен мащаб. Компанията е представена в България от Монди Стамболийски ЕАД. Предприятието в гр. Стамболийски съществува от 70 години и е най-големият производител  на целулоза и хартия в България, като доставя висококачествена Крафт хартия за множество приложения на редица производители и преработватели в Европа, Азия и Африка.

Какъвто и да е вашият професионален опит, при нас можете да изградите успешна кариера в областта на Вашите интереси. Ние предлагаме голямо разнообразие от вълнуващи възможности за  развитие. Ваше е решението какъв път на развитие да поемете.

Ако решите да се присъедините към нашия екип, ще откриете:

o Приветлива и приобщаваща среда

o Екипна култура на сътрудничество и уважение

o Разнообразие от възможности за развитие

o Динамични и разнообразни задачи

o Различни възможности за обучение

o Допълнителни придобивки, допринасящи за добро съотношение между личен и професионален живот, и за осигуряване на Вашата безопасност, физическо и психично здраве.

Оферти за работа