Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. Самара 2, Advance Business Center 2, София
Отговорен работодател

В свят на все по-голяма близост между IT и инженерните науки, Modis е един от пионерите в т.нар. Smart Индустрия.

Компанията разполага именно с експертиза в IT и дигиталните инженерни решения, които ускоряват иновациите и дигиталната трансформация. Комбинацията от предлаганите от Modis услуги Tech Consulting, Tech Talent Services и Tech Academy Solutions, позволява на бизнесите от различни индустрии да прогресират, да растат и да подобряват своята дейност.

Modis има международно присъствие с над 30,000 консултанти в повече от 20 страни и фокус върху когнитивни технологии, дигитална трансформация, облачни технологии и инфраструктури, Smart екосистеми и Industry 4.0 и опит в ключови сектори, като автомобилен и транспортен, енергиен, софтуерни, интернет и комуникационни услуги, финансови услуги и индустриално производство.

В България компанията присъства като самостоятелен бранд от края на 2017г., след отделянето на бизнеса от Адеко България. Modis Bulgaria предоставя технологични решения в сферата на софтуерното инженерство, както и IT, и BPO аутсорсинг услуги. Към момента, броят на служителите на компанията е над 1400 души в две офис локации в градовете София и Пловдив.

Компанията е част от Adecco Group, световен лидер в HR услугите и част от списъка Fortune Global 500 с най-големите компании по света.

Предложения за работа