Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
Безплатен телефон: 0800 14141
Отговорен работодател

Lidl е водеща компания в бизнеса с търговия на дребно на хранителни стоки, като заема първо място в Европа и четвърто света. В международен план компанията, част от немската Schwarz-Gruppe, е представена в 32 държави с мрежа от над 11 200 магазина.

Lidl стъпва на българския пазар през 2010 г., когато в един ден отварят врати първите 14 магазина. От тогава до днес Лидл България се утвърждава като една от водещите вериги в ритейл сектора, с особен принос за родната икономика.

Днес компанията има над 110 магазина в 50 града и 2 логистични бази.

Чрез ефективните си процеси и ползотворно сътрудничество с доверени партньори вече 10 години компанията гарантира отлично съотношение качество-цена и внимателно подбран асортимент.

В основата на бизнес модел на компанията е разбирането ѝ за отговорност и устойчиво развитие. Затова сред ключовите приоритети на Лидл България са отговорността към продуктите и клиентите, служителите, бизнес партньорите, околната среда и местните общности.

Лидл България е коректен работодател на над 3700 служители. В компанията могат да намерят реализация и перспектива специалисти от различни области – продажби и логистика, стоково снабдяване, HR, инженери, финансисти и мн. др. Лидл България има и различни младежки програми. От март започва подборът на стажантите, които ще реализират свои проекти в компанията през лятото на 2021 г. Тази година ще има ново издание и на практикантската програма на Lidl – тя е за ученици, които са навършили 18 години и искат да натрупат през лятото първите си практически знания и умения, да спечелят собствени пари и да видят отвътре какво е да си част от лидера в търговията с хранителни стоки в Европа.

Lidl. Възможност за любима работа! Научи повече на jobs.lidl.bg

Top Employer Europe 2022 

 

Lidl дава възможност за работа на украински граждани със статут на временна закрила

Lidl дава възможност за работа на всички украински граждани, получили статут на временна закрила. Те могат да кандидатстват за свободните позиции в София, Пловдив, Асеновград, както и в градовете по Черноморието – Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие, Царево и Балчик. Могат да започнат работа на позиции касиер-продавач (при добро ниво на български език), аранжор или комисионер в складовата база в с. Равно поле.

Както всички служители на Лидл България, те ще разчитат на добро и сигурно заплащане, както и на богат пакет от социални придобивки. В допълнение Лидл България ще им осигури пълна административна подкрепа за уреждане на документите им за престой и работа, както и съдействие при намиране на жилище. За първите 6 месеца от назначаването им те ще получават финансова подкрепа за покриване разходите за наем. В предложението на компанията е включен и ускорен курс по български език, който да им помогне да се адаптират и да навлязат в работата.

Всички украински граждани със статут на временна закрила могат да кандидатстват по улеснена процедура – онлайн на jobs2022@lidl.bg или на телефон 0878/917 942, където могат да получат и повече информация на украински език. Работното време на телефона е от понеделник до четвъртък, от 9:00 ч. до 18:00 ч.; и петък от 8:30 ч. до 15:00 ч.

Научете повече информация ТУК.

Разгледайте свободните позиции ТУК.

Предложения за работа

Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж) - Варна Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Варна
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж) - Бургас Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Бургас
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж) - Балчик Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Бургас
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж) - Царево Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Бургас
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж) - Созополі Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Бургас
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж) - Равда / Несебр Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Бургас
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж) - Поморие Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Бургас
Працівник складу - підготовка вантажів (ч/ж) - с. Равно Поле Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
София
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж)* - Софія Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
София
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж)* - Пловдив Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Пловдив
Касир-продавець/ Аранжувальник (ч/ж)* - Асеновград Suitable for
Ukrainians
Lidl Bulgaria
Пловдив
Трейни Стоково снабдяване (м/ж)
Lidl Bulgaria
София