Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. Акад. Методи Попов 24 А, ет. 4, София
Отговорен работодател

За Компанията:
Бизнесмап ООД е бързо развиваща се компания, която стои зад една от най-високо признатите електронни Канбан системи в света – Kanbanize. Нашият продукт постигна огромен успех в цял свят и непрекъснато привлича голям брой потребители от различни индустрии да се присъединяват към семейството ни всеки месец. Ние сме тук, за да направим промяна в начина, по който хората управляват работата си.

Продукти:
Kanbanize (Бизнесмап ООД) е водещата платформа на Kanban за ефективно управление и изпълнение на проекти. Тя помага на мениджърите да получат видимост за всички проекти, свързва планирането с изпълнението и осигурява непрекъсната оптимизация на работните процеси в екипа. Вторият продукт на компанията, Flow-e, представлява Kanban визуализация за имейл. Работи с Outlook и Gmail клиенти и е насочен към повишаване на продуктивността на индивидуално ниво. Интегрира пощата и календара, и разполага с функции за делегиране на задачи за екипна работа.

В какво вярваме:
Ние вярваме, че сме на тази планета, за да помогнем на хората да вършат смислена работа и с това да ускорим иновациите.

Допълнителна информация:
Първоначално продуктът е пуснат за безплатна употреба през 2011 година, когато е създадена компанията. По-късно, обаче, когато софтуерното решение успява да привлече десетки хиляди потребители с различни профили от целия свят, прераства по естествен начин в комерсиален продукт, около който е изградена и цялата компания. В момента тя се развива изключително динамично не само в Европа и САЩ, но и в цял свят. Оборудван с най-усъвършенствания набор от функции в бранша и екип за поддръжка, който е ненадминат, Kanbanize е доверен доставчик за повече от 1000 компании и 150+ партньори по целия свят.

Предложения за работа