Кой те иска?

Ново_лого_Калинел
ул. Лакарица №2, гр. Троян

Калинел

 „Калинел“ ЕООД е частна, изцяло българска семейна фирма, основана през 1994г. от инж. Марин Радевски със 100% собствен капитал, а сега се управлява от второто поколение на семейството. Компанията е специализирана в производството на декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори и калъфи за матраци и възглавници, градински възглавници и полиестерна вата.

„Калинел“ е фирма, наложила себе си като производител на домашен текстил на световния пазар и е един от лидерите в бранша на европейско ниво. Компанията разполага с четири производствени площадки  в България - две в гр. Троян и една в гр. Червен Бряг и една в гр.Тетевен, както и фабрика във Вранска баня - Р.Сърбия.

Основната част от продукцията на фирмата е за износ – 92 %, а главният клиент е IKEA - Швеция.

„Калинел“ е компания, която непрекъснато развива производствените си площадки и капацитети. Инвестициите ѝ в напреднали технологии за управление на производствените процеси и модернизирани логистични решения са съобразени и с грижа за околната среда.

Едновременно с това компанията уважава, цени и се стреми да развива всички свои служители. Фирмата е проактивна и социално ориентирана и винаги работи с много мисъл и грижа за своите хора. Има утвърдена социална политика, включваща допълнителна здравна застраховка, ваучери за храна в максимално разрешения от закона размер, стоматологично обслужване, редовна здравна профилактика и много други. „Калинел“ изключително цени баланса между работа и личен живот и ежедневно се грижи служителите ѝ да са щастливи и удовлетворени от работата си, както и дългосрочно ангажирани. Към момента служителите, които работят в българските клонове на фирмата са над 1650.

Една от основните мисии на фирмата е да продължава да създава по-добра и по-позитивна работна среда, в която всички да допринасят за общия ѝ успех и да се чувстват част от голямото семейство Калинел.

Оферти за работа