Кой те иска?
Варна, бул. Генерал Колев 113, ет. 3, офис 3.1

Infopulse, част от водещата скандинавска компания за цифрови услуги Tietoevry, е глобален доставчик на услуги за малки и средни предприятия и предприятия от Fortune 100 в областта на software R&D, application management, cloud & infrastructure, and cybersecurity. Основан през 1991 г., екипът на Infopulse се състои от над 2300 професионалисти и има представителства в Западна и Източна Европа, както и в Северна Америка и в Бразилия.

Infopulse е Global Outsourcing 100® компания, призната от IAOP®. Редица известни компании, включително BICS, BOSCH, Corteva Agriscience, Credit Agricole, Delta Wilmar, ING Bank, IPCO, Metinvest, Microsoft, Offshore Norge, OLX, OTP Bank, Raiffeisen Bank Aval, UkrSibbank BNP Paribas Group, Vodafone, Zeppelin Group и други се доверяват на Infopulse като последователен и надежден доставчик на услуги.

Тя е дигитална компания с човешко лице. Името – Infopulse, има две семантични части: „Info“ (Информационни технологии) и „Pulse“ 

  • Първата част от името на компанията – „Info“ символизира основната ни мисия да предоставяме високи постижения в информационните технологии, да поддържаме високи стандарти във всичко, което правим, и винаги да отговаряме на очакванията на нашите клиенти.
  • „Pulse“ означава хората, които движат мисията, както и предава нашата способност да сме в крак, да се развиваме динамично, да правим иновации и да създаваме бъдещето заедно с нашите експерти, клиенти и партньори.

Нaшата визия и ценности

Компанията работи с клиенти, партньори и колеги, за да създаде по-добро бъдеще. Силата идва от разнообразието от мнения и споделените ценности, които се поддържат ежедневно. Тези ценности са в основата на бизнес развитието, организационното, професионалното и личното израстване. По-точно, говорим за Участие, Гъвкавост , Откритост и Иновации.

През 2015 г. Infopulse отвори офис във Варна, България, под марката Infopulse Bulgaria и ви приветства да се присъедините към нашето голямо глобално семейство.

Оферти за работа