Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. Марин Попов 53, Севлиево
Отговорен работодател

„Идеал Стандарт – Видима“ АД е компания част от международната група „Идеал Стандарт Интернешънъл“, водещ производител на висококачествени решения за бани в жилищни и обществени сгради. Компанията се намира в гр. Севлиево и включва: Завод за санитарна арматура, Завод за санитарна керамика, Дистрибуционен център, Търговска организация, Център за споделени услуги и IT център.

Компанията е най-големият и стабилен работодател в Централна Северна България с близо 90-годишна история. В нея работят близо 3200 работници и служители, упражняващи над 500 професии.

Фирмата предлага богата социална програма за всички работещи и има ясно изявен обществен ангажимент към региона, като подкрепя здравеопазването, образованието, културата, спорта.

„Идеал Стандарт – Видима“ АД има ясна визия за своята корпоративна отговорност като непрекъснато трансформира дейностите си с мисъл за околната среда и обществото - управление на отпадъците и използване на рециклируеми материали, предприема стъпки към намаляване на въглеродните емисии.

В глобален аспект компанията е полезна на хората с продуктите си за баня, които пестят ценни водни и енергийни ресурси, и осигуряват високо ниво на хигиена. С избора на тези продукти милиони хора изразяват загрижеността си към опазването на околната среда.

Повече информация можете да получите тук:

www.idealstandard.bg

www.vidima.bg

https://blog.vidima.bg/