Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
https://www.zgp.bg/
Отговорен работодател

Групата ЗГП - ЗАВОДИ ЗА ГОРЕЩО ПОЦИНКОВАНЕ стартират дейността си през 2002г. с изграждането на първата инсталация за горещо поцинковане в град Пловдив. Понастоящем компанията притежава два завода в гр. Пловдив и един завод в гр. Каспичан, както и логистична база в гр. София. Най-голямата вана за поцинковане в България с размери 13м дължина 3,2м дълбочина и 1,6м широчина е разположена в единия от заводите ни в гр. Пловдив. Компанията притежава единствената в страната инсталация за горещо поцинковане чрез центрофугиране.

Фирмата е лидер на пазара у нас, базирайки се на технологични иновации, качество и обем на произведената продукция, и развитие на човешките ресурси. Оборудването вградено в заводите ни е на водещи германски и италиански компании и отговаря на всички европейски норми за безопасност, ефективност, качество и опазване на околната среда. От основаването си досега, компанията поддържа най-високите установени производствени стандарти в бранша. Чрез поддържането на постоянно високо ниво на качество на предоставяната услуга, увеличаваме живота на стоманените детайли и намаляваме експлоатационните разходи на техните собственици.

Гарантираме на нашите контрагенти професионално отношение, честност и лоялност. Участвайки в техните проекти ние хвърляме усилия, страст и енергия необходими за постигането на желания краен резултат.

Вярваме, че най-ценният ни ресурс са нашите служители. Развивайки постоянно техните умения и компетенции, ние повишаваме конкурентоспособността на компанията. Стремим се да създаваме и поддържаме условия, които да мотивират служителите ни да участват ефективно в постигането на поставените цели. Добрата работна атмосфера и удовлетвореността на служителите ни са важни за нас. Борим се да изградим атрактивни работни места за хора желаещи да станат част от нашия екип в дългосрочен план.

Социални придобивки и антикризисни мерки за запазване/развитие на засегнатата дейност – Продължаваме с усилията си за развиване на пазара на горещо поцинковане в България и по време на усложнената обстановка свързана с „COVID 19“. Спазваме всички необходими мерки за превенция от заразяване за всички наши служители и контрагенти на компанията. Стремим се да запазим капацитета и сроковете на изпълнение на проектите на нивата от преди ситуацията с „COVID 19“. Основна цел на компанията е да запази всички свои служители дори и при намалени обеми на работа по време на кризисната ситуация.

Ценности на дружеството и очакване през годината – Стремежът на ЗГП - ЗАВОДИ ЗА ГОРЕЩО ПОЦИНКОВАНЕ е да развива устойчива и общественополезна дейност. Най-големият актив на компанията са нашите служители. Иновациите и високото качество са част от предимствата на компанията. Постигането на целите ни става възможно благодарение на усилията на нашите служители и ние оценяваме това. Ще се преборим с всички предизвикателства, които ни готви бъдещето с общи усилия.