Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
София, ул. Търново, бл.882
Отговорен работодател

ХАУС КЛИЙНИНГ СЪРВИСИЗ- ОТ МЕЧТА, ДО УСПЕШЕН БИЗНЕС

Благодарение на успешното сътрудничество, идеите и професионализмът  натрупани през годините, мечтата на Петър Петров и Петър Изатовски става реалност през 2016г. Двамата колеги и сегашни управители, основават компания специализирана в предоставянето на качествени почистващи услуги и в последствие фасилити поддръжка и мениджмънт. Те залагат на високото качеството и личен контакт с клиентите, за това в самото начало предоставят само основни почиствания с 5 човека персонал, като постепенно достигат 100 служители. Портфолиото от предлагани услуги също се разраства и към момента включва всички популярни в бранша за България услуги, а техни клиенти са както собственици на частни имоти за жилищни нужди, така и много бизнес центрове, административни сгради, мега паркове складови помещения и заводи.

„Хаус Клийнинг Сървисиз“ ООД предлага абонаментно и основно почистване, техническа поддръжка, озеленяване, снегопочистване и ДДД.

За да поддържаме и непрекъснато да надграждаме високите стандарти на услугите си, сме внедрили:

  • Система за управление на качеството ISO 9001:2015
  • Система за управление на здравето и безопасността при работа ISO 45001:2018
  • Система за управление на околната среда ISO 14001:2015

Работим с внимателно подбран екип от специалисти с дългогодишен опит, като развиваме уменията и рутината им с продължително професионално обучение.

Поради поети нови обекти, търсим да назначим за дългосрочен ангажимент, мотивирани и отговорни хора, инициативни перфекционисти с внимание към детайлите.

Гордеем се с постигнатото и се надяваме, че благодарение на отдадеността, постоянството и вложения труд, ще продължим да растем и да откриваме доверени партньори, с които да гледаме в една посока!

Предложения за работа