Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
бул. Цар Освободител 25, хотел Орбита, гр.Варна
Отговорен работодател

Ние сме Happy Bar & Grill – най-голямата българска верига ресторанти с 23 заведения в България, 3 в Барселона и 1 в Лондон.

Заедно с тях в портфолиото ни са премиум ресторантите Captain Cook, а наскоро отворихме и първите заведения от новата ни верига италиански ресторанти Burrata.

Създадена в навечерието на Коледа през 1994 година, в своята дълга история веригата Нарру е печелила стотици престижни български и международни награди, сред които и най-голямото признание за нас, защото идва директно от клиентите ни - да бъдем любима марка на българите цели 12 поредни години.

Това признание дава истински смисъл на нашата работа.

Усмивката, грижата и уважението са нашите основни ценности, които ни превръщат в сплотен екип с мисия – да допринасяме за повече щастливи моменти в ежедневието ни.
Усмивката е същността на Нарру културата. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения помежду си.

Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.

Уважението е основата на всяка успешна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.

Приятелската атмосфера и общуване без излишни формалности, професионалното въвеждащо обучение, възможността за кариерно развитие и множеството мотивационни програми, съчетани с навременно и достойно заплащане, което ясно да покаже, че умеем да ценим хората си, привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.

Ще се радваме да посрещнем и вас!

Предложения за работа