Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. Продан Таракчиев 10, ет.2, София
Отговорен работодател

Голдеър Хендлинг България

Голдеър Хендлинг България е част от един от водещите доставчици на наземно обслужване в Югоизточна Европа – Голдеър Хендлинг.  Дъщерното дружество в България започва своята дейност през 2010 г. и в момента притежава лиценз за оператор наземно обслужване за трите международни летища – София, Бургас и Варна.

Компанията предлага широка гама от качествени летищни услуги като пътническо обслужване, продажба на билети, загубени и намерени багажи, контрол на товари, пълно перонно обслужване и D – icing на самолети. 

Цел и мисия

Нашата цел и мисия са постоянен фокус върху предоставянето на висококачествени, рентабилни, иновативни и надеждни наземни услуги за авиокомпаниите като надминаваме очакванията на нашите клиенти.  

Всичко това ни позволява да бъдем част от  един от водещите оператори наземно обслужване в Югоизточна Европа.

Нашите основни ценности

Нашите ценности, които са в основата на нашата корпоративна култура и се прилагат от нашите служители в полза на нашите клиенти и партньори, са:

  • Постоянен стремеж за развитие на нашите служители и разширяване на техните умения
  • Ефективна екипна работа
  • Стремеж за постигане на предизвикателни цели
  • Ангажимент за удовлетвореност на клиентите
  • Непрекъснато усъвършенстване и растеж на бизнеса
  • Гъвкавост за предоставяне и разработване на ефективни решения, които отговарят на специфичните нужди на клиентите и изискванията на пазара
  • Отлични представяне в цялата гама от нашите бизнес дейности

В Голдеър Хендлинг България ние живеем нашите ценности чрез нашите действия. Социалната отговорност на компанията и загрижеността ни за околната среда се проявяват чрез ежедневните ни действия.

Предложения за работа