Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
Горна Оряховица ул. „Иван Момчилов” №5
Отговорен работодател

Ден и Нощ ООД е един от най-големите производители на вафли в България. Ние сме динамично развиваща се компания, с модерно оборудване и широка гама от продукти. Компанията е основана през 1998. Стартирала като малка локална фирма, тя бързо придобива национален успех, разчитайки само на висококачествените си вафли със страхотен вкус. Продуктът, който пръв набира популярност и се превръща в лидер на пазара в България е вафла Боровец.

Производствената фабрика на Ден и Нощ ООД покрива най-строгите изисквания на Европейския съюз. Продуктите се произвеждат под контрола на системите „HACCP“ и Добрите производствени и хигиенни практики в предприятието.

Имаме внедрени системите за управление на качеството и безопасноста на храните в съответствие с ISO 9001:2015 и ISO 22000:2018. Също така HALAL сертификат удостоверяващ, че продукцията ни изпълнява изискванията в съотвествие с Исляма.

Постигането на съвършена технология на производство ни задължава да използваме само суровини с много високо качество и гарантиран произход.

Вафли произвеждаме на поточна линия изработена от немските фирми HEBENSTREIT GmbH, BUHLER GmbH, BOSCH PACKAGING SYSTEMS AG и испанската S.A. MARTIN LLOVERAS, лидери в производството на машини и оборудване за сладкарската промишленост. Бисквити произвеждаме на поточна линия изработена от италианските лидери LASER S.R.L, TECHNO PACK S.R.L и българските KASI TEMPRA PACK LTD.

Фабриката ни работи денонощно и има общ капацитет от над 100 тона продукция на денонощие. Поизвеждаме повече от 75 различни продукта под 4 търговски марки – Боровец, Yuppie, Yolli и Day and Night.

Ден и Нощ ООД успешно изнася продукцията си и поддържа отлични взаимоотношения с партньори от Белгия, Кипър, Великобритания, Гърция, Унгария, Италия, Йемен, Малта, Португалия, Румъния, Испания, САЩ, Турция, Мароко, Либия, Ирак.