Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
гр. София, бул.Витоша 146 А, ет.4

Търсиш българска компания, която е успяла и затвърдила водещата си позиция на пазара, и заради която си заслужава да се върнеш и работиш в България, то тогава Credissimo е правилното място за теб.

Credissimo e водеща ФинТех компания в сектора на небанковите финансови институции в страната. Компанията е създадена през 2007 г. и благодарение на непрекъснатите иновации и технологични решения, които предлага на своите клиенти, вече 15 години Credissimo е лидер на пазара на потребителското онлайн финансиране.

В сърцето на Credissimo e заложен фокусът към нейните потребители и служители, защото те са основният движещ фактор и компанията е това, което е, благодарение на хората.

Credissimo е клиентски ориентирана компания и нуждите на потребителите са в основата на всички иновативни решения, дигитални нововъведения и автоматизирани процеси. В стремежа си за непрестанно усъвършенстване и надграждане, компанията изпреварва своето време всяка година след нейното създаване.

Другият основен стълб на компанията са хората, които работят в нея. Те са нейният най-ценен ресурс. В Credissimo са горди със своите над 150 служителя, като има хора, които работят в компанията от самото начало на нейното създаване. Високата мотивация да се създават и предлагат първокачествени продукти на клиентите се дължи на добрата работна среда, приятелското отношение, адекватното оценяване на положения труд и възможността всеки да реализира своите идеи и потенциал.

5 бързи причини защо да избереш Credissimo:
- Българска компания, която е лидер на родния пазар вече 15 години
- Новатор и успешно развиваща се компания във ФинТех сектора
- Високотехнологична и иновативна компания с множество решения, създадени изцяло от вътрешни екипи
- Развитие на международни пазари: Северна Македония, Полша, Колумбия
- „Любима марка“ на българите вече пет поредни години

Това, разбира се, не е всичко.

Credissimo има широкообхватен пакет от социални придобивки: бонус система, бонус за новородено/осиновяване, допълнително здравно осигуряване, мултиспорт карта, собствена фитнес зала, ежеседмични часове за масажи и йога, безплатни вътрешни и външни обучения за повишаване на уменията и квалификацията. (Във времената на Ковид пандемия, компанията осигуряваше на своите служители регулярни PCR тестове, а отскоро и организирано ваксиниране.)

Credissimo има и силно застъпена политика за корпоративнo - социална отговорност. Предвид изцяло онлайн ориентираните си продукти, компанията пести тонове хартия на годишна база.

Компанията е дългосрочно обвързана с различни каузи: лечение на деца с редки заболявания, подкрепа на млади таланти, изграждане на спортни площадки, подкрепа за инициативи за изкуство и спорт, осигуряване средства за домове за бездомни животни, осиновяване на животни в столичната зоологическа градина, осиновяване на пътеки в природен парк Витоша и др. инициативи.

Ако искаш да разбереш повече за компанията и защо си заслужава бъдеш част от нея, използвай един от предоставените канали.