Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ж.к. Яворов, бл. 73, София
Отговорен работодател

Медийна група “Бранд Медия България” ЕООД е издател на икономическия сайт ECONOMIC.BG националния информационен портал KMETA.BG и безплатния вестник КМЕТА.БГ.

     Икономическият портал Economic.bg представя най-актуалните икономически, бизнес, финансови, пазарни и политически новини от България и света. Сайтът има над 1 500 000 уникални посещения месечно, а последователите във Facebook надвишават 240 000 души.
     Аудиторията на Economic.bg са активно работещи мениджъри, специалисти и независими предприемачи. Най-голям е делът на българските читатели, които са над 90% от общата аудитория. След тях се нареждат посетители от Великобритания, Германия, Испания, САЩ, Италия, Франция, Холандия, Австрия и др.
     Economic.bg предлага на своите читатели интервюта и коментари от водещи икономисти, финансисти и представители на бизнеса. Икономическият портал не само осведомява какво се случва, но и какъв е ефектът от събитията върху икономическия, социалния и политическия живот в България и по света.

Националният информационен портал KMETA.BG и вестник КМЕТА.БГ са единствените медии (онлайн и печатни), които представят в детайли работата на всички 266 общини в България. Акцент в информациите са следните теми:

  • Инвестиции в градовете – транспорт, образование, здраве, спорт, зелени системи
  • Атрактивни условия за привличане на бизнес
  • Развитие на зони за отдих и създаване на индустриални зони
  • Разработване на атрактивни туристически продукти и съхранение на културно-историческото наследство
  • Представяне на местния бизнес.

     Читателите на КMETA.BG знаят най-важното, което се случва в България и по света.
     Facebook страницата на КMETA.BG има над 107 000 последователи. Медията поддържа и 30 регионални Facebook страници „Моят град е…“, които имат над 230 000 последователи.

     Вестник КМЕТА.БГ е месечно пълноцветно издание с тираж 150 000 броя. То се разпространява безплатно във всички общински администрации и е достъпно както за служителите на местната управа, така и за хората, които я посещават.