Кой те иска?

Бранд Медия България ЕООД
ж.к. Яворов, бл. 73, София

Бранд Медия България ЕООД

Медийна група Бранд Медия България ЕООД е издател на икономическия сайт ECONOMIC.BG, националния информационен портал KMETA.BG и първата в България медийна  платформа за устойчива икономика ESGnews.bg

ECONOMIC.BG представя най-актуалното от бизнеса и политиката, предлага на аудиторията икономически анализи и прогнози, разказва за тенденциите и перспективите в различните сектори в България и по свера. Новини за компании и нови инвестиции са теми, които се радват на голям интерес сред читателите. В подкаста  „Едно наум“ се обсъждат актуални казуси с експерти и представители на бизнеса.

Аудиторията на ECONOMIC.BG са активно работещи мениджъри, специалисти и независими предприемачи. Най-голям е делът на българските читатели, които са над 90% от общата аудитория. След тях се нареждат посетители от Великобритания, Германия, Испания, САЩ, Италия, Франция, Холандия, Австрия и др.

Националният информационен портал KMETA.BG е единствената медия, която представя в детайли работата на всички 265 общини в България. Акцент в информациите са следните теми: 

 •  Инвестиции в градовете – транспорт, образование, здраве, спорт, зелени системи
 •  Атрактивни условия за привличане на бизнес
 •  Развитие на зони за отдих и създаване на индустриални зони
 •  Разработване на атрактивни туристически продукти и съхранение на културно-историческото наследство
 •  Представяне на местния бизнес.

Facebook страницата на КMETA.BG има над 107 000 последователи. Медията поддържа и 30 регионални Facebook страници „Моят град е…“, които имат над 230 000 последователи. 

КMETA.BG е организатор на единствения в България конкурс „Кмет на годината“, в който хората оценяват местната власт в различни категории чрез специална платформа. Конкурсът се реализира ежегодно от 2013 г. 

Медийната платформа ESGnews.bg е без аналог в България като тематичен профил и база данни. Тя стартира през април 2022 г. с фокус върху ESG политиките. Целта на сайта е да промотира усилията на компаниите за внедряване на технологии и прилагане на стратегии за устойчив бизнес - намаляване на вредните емисии, нулев отпечатък върху околната среда при дейността им, справедливо заплащане, отговорно и прозрачно управление.          

В платформата се споделят добрите практики на предприемачите и институциите, показват се иновативни решения. Професионално и коректно се представят всички аспекти на темата, включително регулации, очаквани ползи, ефект върху крайния потребител.

Организатор е на форума ESGnews.bg&Friends, в който изявени лидери споделят своя опит. В следващото издание гост-лектор ще бъде един от 10-е най-влиятелни експерти по темата в света проф. Уейн Висер, както и Индира Карталози – преподаватели в университета в Кеймбридж, 

Бранд Медия България ЕООД има сериозна експертиза в организирането на големи събития по актуални теми с национално и международно участие:

 • Sofia Cyber Sec, AI&I, (2019, 2021) и обединеното AI&Cyber (2022 г.) – национални конференции с участие на представители на български и чуждестранни компании (Google, Facebook, Dell, Microsoft, Римач и много други), посветени на киберсигурността в частния и държавния сектор, представяне на възможностите и заплахите от развитието и внедряването на Изкуствен интелект във всички сфери на живота, презентация на иновации;
 • Кампанията „Моята професия – моето бъдеще“ (2020-2021 г.), посветена на кариерното развитие, със състезателен характер, с подкрепата на Министерството на труда и социалната политика;
 • Конференция „Образование от А до #” (2021 г.), посветена на образователна реформа и технологичната еволюция на образованието, с участието на представители на МОН, МТСП, българския еврокомисар Мария Габриел, ректори на университети и представители на бизнеса;
 • ReStart&Up (2021 г.) – форум за стартъпи, обмяна на идеи и презентация на успешни компании, с участието на вицепрезидента на ЕИБ Лиляна Павлова;
 • „Инвестиции и региони“ (2022 г.) – национална конференция за възможностите за инвестиции и предимствата на отделните региони в България, лостове за финансиране по български и еврпоейски фондове, с подкрепата и участието на Европейската инвестиционна банка. 

Бранд Медия България ЕООД реализира и редица специализирани издания, които се радват на сериозен интерес. Всички са на два езика – български и английски:

 • „България: Туризъм. Традиции. Обичаи" (2018г.) пълен справочник заа туризма в България по региони, с детайлна информация и увлекателни текстове; 
 •  Инвестиции и региони" (2021 г.) - луксозно издание в помощ на инвеститорите, с експертна информация и без аналог като база данни.

Оферти за работа