Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
Аурубис България АД, гр. Пирдоп, Индустриална зона
Отговорен работодател

Аурубис – Медното сърце на България

Аурубис Групата
Аурубис Групата е водещ глобален доставчик на цветни метали и една от най-големите компании за рециклиране на мед в света. Ние преработваме комплексни концентрати, метален скрап и металосъдържащи материали и правим от тях метали с най-висока чистота. Тези метали стоят в основата на ключови световни тенденции като дигитализацията, използването на възобновяеми енергийни източници, електрическите автомобили и урбанизацията. В Аурубис работят около 7200 служители, в заводите ни в Европа и САЩ.

Аурубис България
Българският завод на групата Аурубис с гордост наричаме „Медното сърце на България“. Той се намира в живописния региона на Средногорието, в полите на Стара планина и Средна гора, само на 80км. източно от София.

Днес в компанията са ангажирани над 900 служители и тя е най-голямата компания в страната по размер на генерираните приходи. Инвестициите в модернизиране на производството, здравословните и безопасни условия на труд и опазване на околната среда за последните 20 години надхвърлят 600 млн. евро.

Основната дейност на компанията е преработването на медни концентрати. Произведената рафинирана мед се търгува на Лондонската метална борса под собствена марка „Пирдоп“ като продукция с най-високо качество. Като вторични продукти произвеждаме още сярна киселина и железен силикат, които се използват в химическата индустрия и в строителството.

„Аурубис България“ провежда устойчива политика на социална отговорност на национално и регионално ниво, насочена към подкрепа на образованието, здравеопазването, културата, местните общности и млади таланти.

Ние Ви предлагаме:
• Перспективна и отговорна работа в една от най-големите компании в страната, част от международна група - лидер в своята сфера на дейност;
• Изключително високи работни стандарти, атрактивно възнаграждение и социални придобивки;
• Възможности за личностно и професионално развитие.

Всички наши свободни позиции можете да намерите в кариерната секция на уебсайта на компанията: https://www.aurubis.com/bulgaria