Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
ул. „Хенрик Ибсен“ 13, Хладилника, София
Отговорен работодател

Компания

Accedia e технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни IT решения. Основана през 2012 в София, тя се превръща в една от най-бързо развиващите се ИТ компании в Европа, според Deloitte и Financial Times.

Клиенти

Компанията работи с клиенти в повече от 20 държави на няколко континента – от САЩ до Япония, от Финландия до ЮАР и Австралия. Тя е предпочитан партньор за стартъпи, малки и средни бизнеси, както и водещи компании от сектори като финанси, производство, енергетика и технологии.

Проекти

Екипът помага на клиентите с техните технологични предизвикателства и разработва за тях дигитални проекти, сред които:

Ангажиращи преживявания за Web и Mobile

Устойчива трансформация с Cloud решения

По-добра ефективност чрез Intelligent Automation и Data Analytics

Нови продукти и услуги благодарение на Machine Learning & AI

За да развива уменията и присъствието си на стратегически пазари, Accedia си партнира с водещи технологични компании като Microsoft и AWS и е активна част от международната бизнес и технологична общност.

Мисия

Отдадеността към визията Accedia да бъде водещ доставчик на софтуерни услуги носи на компанията повече от 40 отличия. Компанията получава множество признания и като работодател според класации на база мнения на служители като Топ ИKТ Работодател (трикратен носител) и международни конкурси като наградите Stevie за най-добри работодатели.

Innovation Development Center (IDC)

Стартиран за първи път през 2017 г., Центърът за разработване на иновации (IDC) е част от стратегията на Accedia за развитие на таланти. Инициативата има за цел обмен на знания и умения между екипите. Тя подпомага реализацията на иновативни идеи в софтуерни решения с помощта на ментори от различни отдели.

В Accedia високо ценим желанието на всеки да се учи и развива. IDC предоставя поле за изява на различни таланти и същевременно обединява екипа и насърчава ученето един от друг.

Това, което отличава Accedia, е стремежът към разработването на качествен софтуер с практическа стойност за клиентите. Залагайки на гъвкавост и сътрудничество, постоянно учене и фокус върху растежа, екипът създава решения с доказан професионализъм.

Предложения за работа