Кой те иска?

София, бул. Черни връх 147

Абритес ООД

Абритес е българска ИТ компания, основана през 2005 г., специализирана в разработка на цялостни софтуерни и  хардуерни решения за автомобилната индустрия. Нашите таланти имат свободата да създават продукти и изпитват удовлетворение от постигнатото.

Абритес е продуктов лидер, който преодолява технологичните ограничения и създава иновативни решения. Продуктите  дават възможност както за обща диагностика на моторни превозни средства – автомобили, камиони, мотоциклети, ATV, моторни шейни, лодки, тежка техника, така и за процедури, които са недостъпни или недостатъчно развити в оборудването на съответния автомобилен производител. Абритес предлага екосистема от хардуер и софтуер, позволяваща широк спектър от дейности, свързани с превозните средства, като диагностика, програмиране на ключове, адаптиране и неутрализиране на модули, програмиране на моторни компютри, отключване на функционалности, достъп до фини настройки.

Амбицията за върхови постижения, фокусът към клиента, бързината, креативността и иновациите са част от нашата идентичност. Те са ключов фактор за успеха и утвърждаването на продуктите Abrites в над 110 държави на 6 континента.

Компанията разполага със собствени офиси и производствени мощности в България, Франция и Италия. Абритес е участник в едни от най-авторитетните международни изложения и форуми и е член на Американската търговска камара в България.

Вярваме, че изграждайки екип от таланти, мотивирани да успяват заедно, можем да постигнем и невъзможните неща.

Оферти за работа