Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Видео

Новини

Очаквайте Bulgaria Wants You в Лондон
За първи път събитието "Кариера и живот - защо в България" ще се проведе в Лондон. Датата е 2 април, а мястото - Ondaatje Theatre of the Royal Geographical Society (1 Kensington Gore, London SW7 2AR’). Входът е свободен, но изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени.
"Кариера и живот - защо в България?" предстои в Лондон
Вторият кариерен форум в чужбина ще се проведе в Лондон на 2 април в Ondaatje Theatre of the Royal Geographical Society (1 Kensington Gore, London SW7 2AR’). Лектори ще бъдат двама от най-успелите българи в последните години – носителят на „Оскар“ Димитър Маринов и световноизвестният футболист Димитър Бербатов. Събитието ще бъде открито от принц Кирил Сакскобугготски. Европейската ни обиколка продължава след форума в Мюнхен, който се превърна в най-големия кариерен и мотивационен форум за сънародниците ни в чужбина.
Bulgaria Wants You помага на хората да се връщат в България
"Bulgaria Wants You върши една важна национална мисия да достига до хората в активна възраст и да им помага да се връщат в България“, каза заместник- кметът на Пловдив Стефан Стоянов преди първото за годината събитие на платформата, което се състоя в града и привлече около 1000 души и повече от 30 компании от региона и страната.
Пловдив: Кариера и живот - защо в България?
Над 1000 души посетиха форума на Bulgaria wants you „Кариера и живот – защо в България“ в Пловдив. Най-мащабното кариерно събитие традиционно привлича огромен интерес сред изложителите и посетителите. Вижте защо.
Bulgaria Wants You - "Живот и кариера - Защо в България" предстои в Пловдив
Русе: Живот и кариера - Защо в България?
На 25 ноември се проведе първото ни кариерно събитие в град Русе. Стотици хора на всякаква възраст – студенти, ученици и бивши емигранти имаха възможност да се срещнат лично с бизнеса и да получат конкретни предложения за работа.
Благоевград: Живот и кариера - Защо в България?
На 20 октомври в Благоевград се проведе първото ни кариерно събитие в партньорство с Aibest: „Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието“. Стотици хора на всякаква възраст – студенти, ученици и бивши емигранти имаха възможност да се срещнат лично с бизнеса и да получат конкретни предложения за работа. В град Русе на 25 ноември ще имате възможност да станете част от нашето следващо кариерно изложение!
Bulgaria Wants You - "Живот и кариера - Защо в България" в Русе - предстои
Щастливи сме да ви поканим на първото ни кариерно събитие в Русе: "Живот и кариера - Защо в България?" На 25 ноември всеки посетител ще може да се запознае на живо с водещи компании от различни индустрии. Очакват ви вдъхновяващи лектори и конкретни предложения за работа. Регистрирай се безплатно и си гарантирай място на: https://bulgariawantsyou.com/events
Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?
Стотици българи от цяла Германия се събраха в Мюнхен на първото събитие на Bulgaria wants you в чужбина. На 9 октомври се сбъдна една наша отдавнашна мечта - да се срещнем на живо с българските емигранти.
Bulgaria Wants You - София: Живот и кариера - Защо в България?
Шест кариерни форума, десетки компании-участници и стотици хора, които намериха реализация в България – това е равносметката от събитията, които Bulgaria Wants You организира. За предимствата и резултати от форумите, за атмосферата и енергията разказват нашите партньори. Вижте.
Bulgaria Wants You разказва истории
Bulgaria Wants You разказва истории. Заснехме над 200 видеа за българи, избрали да се развиват тук, за компании, които предлагат кариерен растеж, за живота на хората от различни краища на България. Какво споделят нашите партньори за видеата, които направихме заедно – техните думи в следващото виде
„Навиците на успеха“: Какво се случи на „Живот и кариера – защо в България?“
„Живот и кариера – защо в България?“ тази есен ще се проведе за първи път и в чужбина. Германия е началото на европейското турне на платформата, а датата е 9 октомври.
ДНКартата
ДНКартата всъщност представлява гарант за бонус за определени работни позиции, който дадена компания е готова да даде на квалифицирани специалисти с опит, натрупан в чужбина.
"Живот и кариера - Защо в България" - предстои в София
Ние, Bulgaria Wants You, ДНК – Движение за национална кауза и Economic.bg ще обединим усилия да реализираме целодневния форум София: Живот и кариера – защо в България? в две части: Национална дискусия "Демографията няма цена" (вход само с покани, ще се излъчва онлайн) сутринта и Кариерно изложение (вход свободен с предварителна регистрация) следобед на 9 юни 2022 г. в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк. Ела да потърсим заедно твоите причини да останеш.
"Живот и кариера - Защо в България" - предстои в Бургас и Пловдив
България много, много те иска! Избрани моменти от Събитието "Живот и кариера - защо в България" със завладяващите лектори Димитър Караиванов Дарин Маджаров Георги Бърдаров Евгени Борисов Геновева Христова Светлин Наков Андрей Давчев Николай Василев
Историята на Цветан Свиленски
Виж видео CV на първия български таксиметров шофьор в Япония - Цветан Свиленски.
25 години Асоциация на индустриалния капитал в България
От най-малкия, та до най-големия - всъщност всеки бизнес е представен в АИКБ. Повече от 10 хиляди компании, техни членове, искат да работят в предсказуема и прозрачна среда у нас. Асоциацията - представител на най-отговорната част от работодателите в България, се бори за бизнес по правилата, изисквайки еднакви правила за всички.
Bulgaria Wants You - Кариера и живот в България
Намери причина да се върнеш или да останеш на www.bulgariawantsyou.com Нови възможности за бизнеса и теб.
"Кариера и живот - Защо в България" в София - предстои
Ще ви очакваме в Sofia Event Center, за да ви срещнем с едни от най-вдъхновяващите българи, които ще споделят своите истории за успеха и ще дадат ценни съвети как да се реализираш и да бъдеш щастлив в родината.
Намери своята мечтана работа
Виж видео визитката на мениджъра на Bulgaria Wants You Моника Иванчовска.
RE:TURN – серия от събития на източния бряг в САЩ (2019)
Събитията в САЩ на RE:TURN се организират от Българската асоциация за рисков капитал (BVCA) Научете повече за инициативата на https://return.bg/
Търсиш работа? Регистрирай се в Bulgaria Wants You
Bulgaria Wants You е платформа от ново поколение, в която ви представяме едни от най-отговорните работодатели и разнообразие от работни позиции. Намери стотици причини да се върнеш или да останеш!
RE:TURN – серия от събития на западния бряг в САЩ (2019)
Събитията в САЩ на RE:TURN се организират от Българската асоциация за рисков капитал (BVCA) Научете повече за инициативата на https://return.bg/