Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Видео

Компании

DXC Technology Bulgaria
DXC Technology Bulgaria е един от най-големите работодатели у нас с над 4000 служители. IT инфраструктурни услуги и бизнес процеси, анализи на големи масиви от данни, киберсигурност, разработка на приложения, облачни технологии и техническа поддръжка - това са само някои примери от разнообразното ИТ портфолио на компанията.
dm България
dm България е лидер по оборот в търговията с дрогерийни стоки. Компанията създава професията „дрогерист“, която се преподава в професионалните училища. Независимо дали си ученик или студент, дали търсиш временна работа или дългосрочна заетост, dm предлага възможности за професионално развитие.
„Калинел“ ЕООД
Калинел – това са хората! Без тях фирмата нямаше да съществува – думи на основателя на фирмата инж. Марин Радевски. Изцяло българска компания, Калинел е един от лидерите в текстилния сектор на европейско ниво.
Pontica Solutions
Pontica Solutions е компания, специализирана в областта на изнесените услуги, информационните технологии, техническата поддръжка и разработването на софтуерни решения. Млади, креативни и амбициозни хора работят в офисите на Pontica Solutions в София, Варна, Бургас и в Краков, Полша.
EASYCREDIT
EASYCREDIT е един от лидерите в отпускането на краткосрочни кредити и една от най-динамично развиващите се небанкови финансови институции в България. Компанията вярва, че хората са сърцето на всеки успешен бизнес и постоянно инвестира в тяхното развитие.
„Стара планина холд“ АД
Ако сте креативни и компетентни, и се интересувате от работа в компания от индустриалния сектор, вашето място е в групата на „Стара планина холд“ АД. Предприятията от „Стара планина холд“ са гаранция за сигурност, икономическа стабилност и професионално израстване.
PwC България
PwC България се занимава с одит, сделки, консултантски и данъчни услуги. Новите суперсили на компанията са киберсигурност, дигитална идентичност и изграждане на зелен бизнес за по-устойчив свят. А двигателят на суперсилите на PwC България са хората.
ЕСО ЕАД
ЕСО е независимият електропреносен оператор на България. Компанията се развива в четири основни направления: модернизация и дигитализация, иновации, киберсигурност. И, разбира се, инвестира в хората и дава стимул на най-младите да продължат професионалното си развитие в България.
BADER България
BADER България превръща кожата в луксозен интериор за автомобили от най-висок клас. Компанията разполага със собствена производствена база в Русе, която е уникална за региона, и предлага сигурна и дългосрочна заетост в растяща и развиваща се компания.
„Боряна“ АД Червен бряг
„Боряна“ АД Червен бряг разработва и доставя горни дамски и мъжки трикотажни облекла. Предприятието разполага с модерна техника и мотивиран екип от 130 професионалисти.
„Устрем“ АД Свищов
„Устрем“ АД Свищов е сред лидерите на българския пазар в производството на резервни части за зърнокомбайни. Предприятието държи на коректността и уважението към клиентите и служителите и това го прави предпочитан партньор и работодател.
KANBANIZE
KANВАNIZE е бизнес партньор с визия и страхотен екип от хора, които искат работата им да носи смисъл.
Kaufland България
Kaufland е работодател, който предлага сигурни работни места, отлични условия на труд и развитие на служителите. Признание за това е сертификатът Top Employer 2022, който компанията получава за четвърта поредна година от независимата международна организация Top Employers Institute.
bakdata
bakdata е немска IT компания, която разработва платформи за обработка на данни. Сега тя се разраства и изгражда екип от инженери от ЕС, и има засилен интерес към български специалисти, които искат да работят от родината си.
Монди Стамболийски
„Монди Стамболийски“ е най-големият производител на целулоза и хартия в България. Грижата за природата и хората е в основата на корпоративната култура на предприятието.
Шварц АЙ ТИ България
Schwarz IT Bulgaria е дигиталният пулс на глобалната ритейл група Schwarz. Каузата на компанията е да връща и задържа IT специалистите в България.
Идеал Стандарт
3200 души с над 500 професии работят в заводите на Идеал Стандарт в България. Трудът на всеки се цени, а грижата за здравето е приоритет на компанията, която произвежда 10 млн. изделия всяка година.
Шнайдер Електрик България
Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация с присъствие в над 100 държави. Компанията вярва в равните възможности и приветства хора на всякаква възраст.
Аква парадайз
Ако търсиш развитие в туристическия бранш, Аква Парадайз Резорт те очаква. Аква Парадайз Резорт и Аквапарк Несебър и заедно формират най-модерния крайбрежен комплекс по южното ни Черноморие.
Aurubis Bulgaria
"Големи са постиженията ни – „Аурубис“ е лидер в производството, доставката и рециклирането на мед в национален, европейски и световен мащаб."
АББ България
АББ България работи в четири основни направления– електроснабдяване и електрообзавеждане, автоматизация на процеси, задвижване, роботика и дискретна автоматизация. Разполагат с централен офис в София и пет производствени бази в Пловдив, Раковски и Петрич.
Delasport
Delasport e международна софтуерна компания, разработваща цялостни решения и услуги за iGaming индустрията.
Елица Василева и Християна Тодорова, Plovdiv Plaza Mall
Plovdiv Plaza Mall ни среща с Елица Василева, капитан на женския национален отбор по волейбол и Християна Тодорова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика. Какво е за тях спортът, как поддържат отлична спортна форма, какви са предимствата на шопинга в Plovdiv Plaza Mall - всичко това – във видеото.
William Hill
William Hill България е част от една от нaй-cтapите бyĸмeйĸъpcĸи ĸoмпaнии в cвeтa Wіllіаm Ніll, която днес е cpeд нaй-гoлeмитe в игpaлния бизнec. В София ce нaмиpa втopият пo гoлeминa oпepaтивeн цeнтъp на мeждyнapoдния лидep, в ĸoйтo paбoтят над 300 дyши oт 17 paзлични нaциoнaлнocти.
Българска Роза
Розата е символ на красота, младост и здраве. България е едно от малкото места в света, които са облагодетелствани с перфектни условия за отглеждане на маслодайна роза. А от „Българска Роза“ АД са един от първите производители на козметика от натурално българско розово масло и розова вода.
IHB ShipDesign
IHB ShipDesign - най-голямата компания за корабно проектиране в България. Доверен партньор на най-големите корабособственици, корабостроителници и дизайнерски бюра в Европа. Част от семейството на Индустриален холдинг-България.
GlobalFoundries
GlobalFoundries са световен лидер в производството на чипове. Разработват иновативни технологии, които се използват в мобилната комуникация, автомобилната индустрия, комуникационната инфраструктура и центровете за данни, имат приложение в дома, индустрията и други бизнеси.
Happy
Happy се изкачи до най-високото - в класациите за любим работодател и любима марка на българите. 600 от служители в Happy са вече повече от пет години там. Всички днешни мениджъри започват кариерата си от първото стъпало.
М+С Хидравлик
„М+С Хидравлик“ с близо 60 годишна история се утвърдиха като лидер на пазара на хидравлични мотори и водещ производител на хидростатични сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях.
Хидравлични елементи и системи
Хидравлични елементи и системи предлагат широка гама от продукти за високо-силови машини и съоръжения с международен сертификат за качество.
Елхим-Искра
Елхим-Искра с близо 60 години история, е лидер в производството на акумулаторни батерии - част от „Стара планина Холд“.
Уни Хоспитал
В МБАЛ "Уни Хоспитал" са водени от мисълта да предложат "Всичко за здравето под един покрив". Затова създават високотехнологична болница и събират екип от висококвалифицирани професионалисти, за да отговорят и на най-високите здравни изисквания.
Sanmina
Sanmina е глобалният лидер в създаването на електронни компоненти за най-иновативните компании в света! Може би не си чувал за тях. Но със сигурност си ги срещал - когато говориш по мобилния си телефон, когато използваш асансьора, караш колата си, или пък теглиш пари от банкомат. Когато сърфираш в интернет, летиш със самолет и дори когато си на медицински преглед.
IBM
IBM e стратегически партньор, който е готов да помогне на държавата и бизнеса да се възползват от най-модерните информационни технологии. Компанията търси хора, които споделят и ценят личната и професионалната почтеност, поддържайки напредъка и фокусирайки се върху клиентите.
Milestone
Milestone Systems са сред лидерите в производството на софтуер за видеомениджмънт и IP-базирано видеонаблюдение. Всички офиси на Milestone Systems носят свободолюбив скандинавски дух и култура на откритост, която насърчава раждането на иновации.
Херти
Херти е публична компания, която произвежда над 1 милиард капачки. Тя насърчава професионалното развитие на цели фамилии. Седемдесет и седем семейства са част от екипа им.
МЕТРО
МЕТРО България е най-голямата компания за търговия на едро, оперираща на българския пазар от 1999 година, обслужваща клиенти от хотелския и ресторантьорския бизнес, търговци и фирми. Над 200 души работят в компанията от самото й влизане в България, вече 22 години.
Либхер
Фирмената група „Либхер“ е 100% семейна собственост и е световен производител с над 48.000 сътрудници, които допринасят за технологичния напредък в различните ѝ отрасли. Работата в „Либхер“ означава да се концентрираш върху важните неща, разчитайки на силна подкрепа, както и да изпитваш удовлетворение от създаването на вдъхновяващи продукти.
Банка ДСК
Традиционен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК заема водещи позиции и в частното и корпоративно банкиране. Тя е финансовата институция с най-голям брой клиенти, лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги и сред най-предпочитаните от студентите в страната работодатели.
KBC Group
Центърът за дигитални технологии (KBC Digital Development Center) във Варна e част от KBC Груп, една от водещите финансови институции в Европа. Digital Development Center се занимава с изпълнение на различни ИТ проекти, подкрепящи дигиталната трансформация на банково-застрахователната група, и съчетаващи традиционните банкови технологии с дигиталното банкиране.
Лев Инс
С над 120 представителства в страната и чужбина, Лев Инс е работодател на над 800 служители. Всеки, който постъпва на работа в компанията преминава през целенасочено обучение и се запознава обстойно с дейността и стратегията им за развитие, а в замяна получава ценни знания и безгранични възможности.
Кока-Кола ХБК
В България Кока-Кола ХБК започва дейността си през 1992 г. и оттогава е най-големият производител на безалкохолни напитки в страната и един от водещите инвеститори. Уникалната структура на компанията дава възможност да се предложат разнообразие от възможности за развитие в различни области.
PERSENK - с грижа за теб
Хотелът предлага уютна атмосфера за всеки тип почивка, възможност за разнообразни забавления и преживявания за всяка възраст с многобройните си обекти и услуги.
Lidl Bulgaria
Лидл България е коректен работодател на над 3200 служители. В компанията могат да намерят реализация и перспектива специалисти от различни области.
Vivacom
През годините VIVACOM се утвърди и като социално-отговорна компания, инвестираща в развитието на обществото и бъдещите поколения. VIVACOM е сред най-големите работодатели в България.
IKEA Център за поръчки в Plovdiv Plaza Mall
В ИКЕА Център за поръчки Пловдив може да поръчаш артикули от пълния асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, които да бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки в Plovdiv Plaza Mall.
ЗГП - Завод за горещо поцинковане
Фирмата е лидер на пазара у нас, базирайки се на технологични иновации, качество и обем на произведената продукция, и развитие на човешките ресурси.
Bosch Engineering Center Sofia
В Бош Инженеринг Център София се разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия в области като системи за помощ на водача, автоматизирано шофиране, изкуствен интелект (AI) и електромобилност.
Plovdiv Plaza Mall
Търговският център планира да отвори своята офис част и да превърне част от сградата в бизнес парк, който да стимулира чуждестранни инвеститори, които да отворят нови работни места и да разраснат своята дейност.
Sutherland Bulgaria
Съдърланд е световен лидер в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 20 страни.
Еврохолд България
Еврохолд България е една от водещите публични компании, чийто акции се търгуват на Българска Фондова Борса - София.
EVN България
Част от австрийския концерн EVN. В България компанията развива социална отговорност в областите образование и екология и дава възможност на служителите си да взимат участие в различни каузи и в работно време.
CTeam
Cteam е водеща регионална HR фирма в България, Румъния, Сърбия и Молдова. Тя предлага пълния пакет от HR услуги включително подбор, лизинг на персонал и временна заетост, обучения, проучване на заплатите и изготвяне на индивидуален личностен профил.
Асарел-Медет
„Асарел-Медет“ е предпочитан работодател, като е фактор за развитие и благополучие на региона.
Sutherland, Димитър Гълъбов
Съдърланд България счита, че служителите й са един от най-важните фактори за успеха и компанията непрекъснато ги стимулира да се развиват.