Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Видео

Добрият пример

1
Историята на Антони Христов
Виж историята на Антони Христов за пътя до Холивуд и обратно. В продължение на 18 години той е художествен директор в едни от най-успешните филмови студиа отвъд океана.
Историята на Антон Настев
Виж историята на Антон Настев, чиято страст към колелата го отвежда от състезателните писти до създаването на собствено производство на велосипедни рамки с капацитет над 250 хиляди бройки годишно.
Историята на Сергей Петров
Загубата на пчелите е едно от големите световни екологични предизвикателства, но Сергей Петров има повече от успешно решение на проблема с опазването им.
Историята на Михаела Савова
Михаела Савова е основател на платформата за лидери, която със своите ежемесечни събития дава поне по една причина на младите българи да останат у дома. За нея България е единственото място на света, където може и иска да успява.
Историята на Десислава Николова
Виж историята на Десислава Николова, която се връща от Китай, за да създава своите електрически скутери тук, в България.
Историята на Иван Шумков
Доц. д-р. арх. Иван Шумков се върна от Ню Йорк, за да вгради знанията и уменията си в модерни, подредени и зелени градове на бъдещето.
Историята на Божидар и Боян
Виж България през очите на двама млади предприемачи. Водени от страстта си по колоезденето, Божидар и Боян създават специален заключващ механизъм за велосипеди без аналог в целия свят.
Историята на Мария и Венсан
Българо-френска история за една фабрика за шоколад, намираща се в Пловдив и даваща кураж, че добрите идеи могат да бъдат успешно реализирани тук, в България.
Историята на Никол Илиева
Виж България през погледа на Никол Илиева, която е работила на високи позиции за едни от най-интересните автомобилни брандове в света, но избира пътя обратно към родината.
Историята на Боян Георгиев
Виж България през очите на Боян Георгиев, който след дълги години живот в Америка, изоставя работещ бизнес във Вегас, за да се прибере и да отглежда тук микрорастения.
Историята на Борис Колев
Борис Колев създава първата си компания на 18 години. От тогава е стартирал над 15 социални компании и брандове, заради което е познат като социален предприемач, а личността му е призната по целия свят.
Bulgaria Wants You - Поеми в нова посока
Щастлив ли си с живота си дотук? Отговора знаеш само ти. Тази година повече от всякога имаш шанс да поемеш в нова посока.
Историята на Радостин Стефанов
Радостин е млад инженер, чиято разработка изглежда като част от сценария на научно-фантастичен филм. Какво е биопринтер и как се принтира човешка кост, разбери лично от него.
Историята на Сандра Алексиева
Какво е успехът? Виж историята на Сандра Алексиева - собственик на един от най-големите кулинарни сайтове в България, за която успехът е начин на живот.
Историята на Виктор Ерменков
Виж историята на програмиста Виктор Ерменков, който развива собствен бизнес за дигитализация на процеси в логистичния сектор.
Историята на Светлана Савова
Вижте историята на Светлана Савова, която е част от екип българи, създал и разработил иновативни класни стаи. Започнали като стартъп преди няколко години, днес те се използват по целя свят.
Историята на Виктория Викторова
Виктория Викторова е млад български предприемач. Нейният най-нов проект е социална придобивка, която всеки работодател може да осигури на служители си с цел превенция и помощ за психичното здраве.
Историята на Светла Лесова
Повече от 20 години Светла Лесова катери корпоративната стълба в някои от най-големите световни брандове. Към днешна дата тя е собственик на компания, която произвежда честни натурални напитки тук, в България.
Историята на Георги Къдрев
Виж историята на Георги Къдрев, за когото пандемията от коронавирус идва не като препятствие, а като мотивация да измисли технологично решение, за да може всеки да следи здравословното си състояние от вкъщи чрез приложение на телефона си.
Историята на Кристина Чачева
История за мечтата, призванието и пътя към дома. Д-р Чачева избира да се върне в България след 15 години работа и реализирани успехи в Германия.
Историята на Явор Николов
Виж историята на Явор за съзнателния избор да се върне в България след 15 години в чужбина и професионалните предизвикателства, които среща тук.
Историята на Тодор и Мелиса
Каква е връзката между Napa Valley и „Капана“ и защо избират Пловдив пред всяко друго място по света – вижте в кулинарната история на Тодор и Мелиса.
Историята на Кристиан и Валентина
Защо в Аканджиево животът носи повече щастие от живота в Ню Йорк и как от фотомодел се става модел за подражание.
Историята на Андрей Давчев
Вижте историята на един човек, за когото пътят на успеха започва в престижен университет в Щатите, минава през Уолстрийт и мениджърски позиции в търговски гиганти, но засега спира тук - където твърди, че е най-щастлив и полезен.
Историята на Джузепе Де Франческо
История за пътя между Италия и България и как един сицилианец започва да нарича себе си пловдивчанин.
Историята на Евгени Борисов
Виж личната история на Евгени за успешен бизнес, стартирал в малък офис и само с двама души, но развил се и извоювал своето място на картата сред международните компании.
Историята на Кийт Кели
Запознай се с емоционалната история на Кийт Кели – ирландец или както той сам се нарича „осиновен англичанин“, който преподава английски език на деца в града под тепетата.
Историята на Марияна Филипова
Д-р на науките Марияна Филипова с лекота отхвърля изключително привлекателно предложение да преподава в чужбина. Тя сбъдва мечтата си тук, в България, като създава своя собствена иновативна образователна система.
Историята на Георги Стрезов
Георги Стрезов успява да привлече погледите на световния музикален филмов пазар без да напуска родината. Композира, оркестрира и записва музика за едни от най-големите продукции у нас и по света от своето студио в София.
Историята на Ясен, Елена и Искрен
Ясен, Елена и Искрен се запознават на предприемаческа програма в САЩ, но твърдо решават да приложат наученото в родината си. Днес те се радват на успешна компания, а продуктът им покорява европейските пазари.
Историята на Иван Георгиев
Виж успешната история на предприемача Иван Георгиев, според когото “човек се развива винаги по-добре, когато е в дома си”.
Историята на националния ни треньор Весела Димитрова
Весела Димитрова не е само треньор на националния ни отбор по художествена гимнастика. Тя е треньор по благородство, родолюбие и дисциплина на духа. И иска да успява тук, в България.
Историята на Колорадо Старк
Историята на Колорадо Старк и неговия успешен бизнес, започнал в едно мазе в Куинс. Днес той нарича България свой бизнес-партньор, а Пловдив става негов дом.
Историята на Геновева Христова
Виж любопитната история на едно момиче, тръгнало по своя път от варненския квартал "Владиславово" и стигнало до престижната корица на "Форбс".
Историята на Свилен и Константин от Дронамикс
Маршруткаджии в небето, братята мечтатели или просто the sky is the limit – историята на Косьо и Свилен.
Историята на Дарин Маджаров от Уча.се
Как една обида може да ти покаже, че си на прав път, вижте в историята на основателя на онлайн платформата с видео уроци Уча.се Дарин Маджаров.
Историята на предприемача Калоян Георгиев
Докъде можеш да стигнеш, ако първият ти хонорар е... прасе. Калоян Георгиев е предприемач с 20 години опит в проекти, свързани със здравеопазването, здравното осигуряване и Fintech. Вярва си “до странни нива” и винаги успява да печели. Дори когато се проваля.
Историята на Райчо Райчев
Какво свързва една изцяло българска компания в общи проекти с Европейската космическа агенция, NASA и SpaceX, разбери лично от създателя ѝ Райчо Райчев.
Историята на предприемача Владимир Давчев
Съоснователят на Bulgaria Wants You Владимир Давчев не използва никога думата “проблем”. В неговия речник думата е “предизвикателство”.

Градове

2
Стара Загора (Индустриална зона Загоре)
Главна цел на "Индустриална зона Загоре" е да изгради професионална общност от специалисти в различни области, като по този начин разкрие нови работни позиции. Разбери с какво още ще допринесе за развитието на община Стара Загора.
Стара Загора (инфраструктура)
Стара Загора се развива с бързи темпове, като проектите за обновяване на инфраструктурата и обществените места само доказват това. Те превръщат градът в още по-хубаво място за живот - за теб, за твеото семейство, за твойте приятели.
Сливен
Градът е люлка на българската индустрия от Освобождението насам и в него тече непрекъсната модернизация на местната инфраструктура, създаваща условия за растеж, инвестиции и отваряне на нови работни места.
Пловдив (технологична дестинация)
Пловдив в вторият по големина IT и аутсорсинг център в България. Това е най-бързо разрастващият се дял от местната икономика. Градът предлага добре развита среда за стартъпи и възможности за развитие на RND центрове.
Бургас
Бургас е най-важният културен, стопански, транспортен, управленски, туристически и просветен център в Югоизточна България.
Пловдив (експати)
За 2019 г. град Пловдив има 7 500 нови граждани. В града живеят 18 000 експати и 3 300 чуждестранни студенти. Това видео ще те запознае с част от тях.
Пловдив (образование)
Пловдив е развит академичен център с 9 университета и 34 000 студенти. Той е единственият български град в глобалната мрежа на учещите градове на ЮНЕСКО и е лидер в дигитализацията на учебния процес.
Пловдив (инвестиционна дестинация)
Пловдив е „индустриалното сърце“ на България. Над 80 000 души в региона са заети в производствения отрасъл.
Варна
Икономиката на региона е добре представена на национално ниво, а малките и средни предприятия са предимно в сферата на услугите.
Пловдив (туризъм)
Пловдив е една от най-предпочитаните туристически дестинации в страната и динамично развиващ се културен и икономически център.
Стара Загора
Стара Загора е един от най-динамично развиващите се градове в България. Вижте какви условия за живот предлага общината.

Компании

3
МЕТРО
МЕТРО България е най-голямата компания за търговия на едро, оперираща на българския пазар от 1999 година, обслужваща клиенти от хотелския и ресторантьорския бизнес, търговци и фирми. Над 200 души работят в компанията от самото й влизане в България, вече 22 години.
Херти
Херти е публична компания, която произвежда над 1 милиард капачки. Тя насърчава професионалното развитие на цели фамилии. Седемдесет и седем семейства са част от екипа им.
emerchantpay
emerchantpay е водещ глобален доставчик на онлайн, мобилни и директни средства за разплащане. В офиса им в София над 260 специалисти се грижат за продуктовите разработки, финансовите потоци, управлението на риска и комуникацията с клиенти.
Либхер
Фирмената група „Либхер“ е 100% семейна собственост и е световен производител с над 48.000 сътрудници, които допринасят за технологичния напредък в различните ѝ отрасли. Работата в „Либхер“ означава да се концентрираш върху важните неща, разчитайки на силна подкрепа, както и да изпитваш удовлетворение от създаването на вдъхновяващи продукти.
Банка ДСК
Традиционен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК заема водещи позиции и в частното и корпоративно банкиране. Тя е финансовата институция с най-голям брой клиенти, лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги и сред най-предпочитаните от студентите в страната работодатели.
KBC Group
Центърът за дигитални технологии (KBC Digital Development Center) във Варна e част от KBC Груп, една от водещите финансови институции в Европа. Digital Development Center се занимава с изпълнение на различни ИТ проекти, подкрепящи дигиталната трансформация на банково-застрахователната група, и съчетаващи традиционните банкови технологии с дигиталното банкиране.
Лев Инс
С над 120 представителства в страната и чужбина, Лев Инс е работодател на над 800 служители. Всеки, който постъпва на работа в компанията преминава през целенасочено обучение и се запознава обстойно с дейността и стратегията им за развитие, а в замяна получава ценни знания и безгранични възможности.
Кока-Кола ХБК
В България Кока-Кола ХБК започва дейността си през 1992 г. и оттогава е най-големият производител на безалкохолни напитки в страната и един от водещите инвеститори. Уникалната структура на компанията дава възможност да се предложат разнообразие от възможности за развитие в различни области.
Риск Инженеринг
Риск Инженеринг показва висок професионализъм и отговорност при предоставянето на инженерингови и консултантски услуги. Дружеството си сътрудничи с водещи международни компании и научно - изследователски институти с цел развитие и обмен на технологии.
Plovdiv Plaza Mall - нови брандове за мъжката аудитория
Бъди една крачка напред с ексклузивните брандове в Plovdiv Plaza Mall.
Lidl Bulgaria
Лидл България е коректен работодател на над 3200 служители. В компанията могат да намерят реализация и перспектива специалисти от различни области.
Vivacom
През годините VIVACOM се утвърди и като социално-отговорна компания, инвестираща в развитието на обществото и бъдещите поколения. VIVACOM е сред най-големите работодатели в България.
IKEA Център за поръчки в Plovdiv Plaza Mall
В ИКЕА Център за поръчки Пловдив може да поръчаш артикули от пълния асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, които да бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки в Plovdiv Plaza Mall.
Bosch Engineering Center Sofia
В Бош Инженеринг Център София се разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия в области като системи за помощ на водача, автоматизирано шофиране, изкуствен интелект (AI) и електромобилност.
АДРЕС Недвижими имоти
АДРЕС е най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България.
CREDISSIMO
Credissimo e водеща ФинТех компания в сектора на небанковите финансови институции в страната. В сърцето й e заложен фокусът към нейните потребители и служители, защото те са основният движещ фактор и компанията е това, което е, благодарение на хората.
PERSENK - с грижа за теб
Хотелът предлага уютна атмосфера за всеки тип почивка, възможност за разнообразни забавления и преживявания за всяка възраст с многобройните си обекти и услуги.
Plovdiv Plaza Mall - С грижа за нежния пол
Посетителите на Plovdiv Plaza Mall винаги се радват на особено внимание, но дамите заемат специално място в сърцето на търговския център.
СПА Хотел Персенк
СПА хотел ПЕРСЕНК и Термален аквапарк ПЕРСЕНК се намират в изключително тих и красив регион, предлагащ на хората в града, освен работа, така и жадуваното от всички спокойствие за тях и семействата им.
Eurohold Bulgaria
Eurohold is one of the leading public companies in Bulgaria, with its shares traded on the Bulgarian Stock Exchange.
BILLA, Учебен център Варна
Защото Била дава възможност на всички, а ние сме школа за експерти!
ЗГП - Завод за горещо поцинковане
Фирмата е лидер на пазара у нас, базирайки се на технологични иновации, качество и обем на произведената продукция, и развитие на човешките ресурси.
Юпитер 05
Дейността на „Юпитер 05“ ООД е изключително отговорна и е пряко свързана с приоритетната за страната област – превенция на произшествията по пътищата и осигуряване на високо ниво на пасивна пътна безопасност.
Sutherland, Димитър Гълъбов
Съдърланд България счита, че служителите й са един от най-важните фактори за успеха и компанията непрекъснато ги стимулира да се развиват.
Plovdiv Plaza Mall
Търговският център планира да отвори своята офис част и да превърне част от сградата в бизнес парк, който да стимулира чуждестранни инвеститори, които да отворят нови работни места и да разраснат своята дейност.
Cremio
КРЕМИО EАД е предпочитан партньор при производството на продукти под частни марки за вътрешния и външния пазар.
Пощенска банка
Ако избереш да се присъединиш към отбора на Пощенска банка, ще бъдеш част от компания с успешна 30 годишна история и ще влезеш в екип от новатори и съмишленици, които създават бъдещето заедно!
Sutherland Bulgaria
Съдърланд е световен лидер в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 20 страни.
Cargotec
Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) е световен лидер в предоставянето на интелигентни услуги и решения за обработка на товари.
BILLA България
Фирмата е лидер на пазара у нас, базирайки се на технологични иновации, качество и обем на произведената продукция, и развитие на човешките ресурси.
EVN България
Част от австрийския концерн EVN. В България компанията развива социална отговорност в областите образование и екология и дава възможност на служителите си да взимат участие в различни каузи и в работно време.
Mr.Bricolage
Mr.Bricolage – 20 години грижа за дома и градината в България.
Еврохолд България
Еврохолд България е една от водещите публични компании, чийто акции се търгуват на Българска Фондова Борса - София.
Kaufland България
Търговската верига ежедневно работи за удовлетвореността на клиентите, като им предлага огромно разнообразие от качествени и свежи продукти на изгодни цени, както и удобно и лесно пазаруване. 
CTeam
Cteam е водеща регионална HR фирма в България, Румъния, Сърбия и Молдова. Тя предлага пълния пакет от HR услуги включително подбор, лизинг на персонал и временна заетост, обучения, проучване на заплатите и изготвяне на индивидуален личностен профил.
BILLA България, Норберт Мисбрандт
Била е една от първите международни вериги за продажби на дребно, която стъпва на българският пазар.
Асарел-Медет
„Асарел-Медет“ е предпочитан работодател, като е фактор за развитие и благополучие на региона.
Cargill Bulgaria
Cargill оперира в България от 2006 г. и има над 1250 служители в три структури.
CEZ Group
CEZ Group е един от най-големите инвеститори и работодатели в страната, където работят над 3 300 професионалисти с различен профил.

Истории на служители

4
Атанас Бакалов, Лидл
Лидл е компания, в която чудесно се съчетават работа и личен живот. Атанас Бакалов потвърждава това, като се наслаждава както на работата си в логистичния център „Кабиле“ като ръководител „Складова логистика“, така и на любимите си хобита.
Деница Янкова, Лидл
Лидл насърчава майчинството, като подпомага с редица придовки. Деница Янкова е горда майка, която не е виждала такова отношение от друга фирма досега.Тя се чувства ценна и удовлетворена от работата си.
LIEBHERR, Георги Жеков
В Либхер имам свободата да изпълнявам нещата по начин, по който аз реша. Делегирами се отговорност и свобода, което съм забелязал, че на други места, говорейки с мой познати и приятели, те не го получават. България е супер и ми се ще хората да я оценяваха, така както аз я оцених след като се върнах от Германия.
LIEBHERR, Виктория Халачева
Това, което работя ме прави щастлива, удовлетворява ме. Обожавам работата си, тук е моето второ семейство наистина колкото и странно да звучи. Щастлива съм, че съм в Либхер, че съм в Пловдив и че решихме да живеем в България.
Kaufland България, трейни
Кристиян Димитров и Ирина Гичева са трейнита към "Кауфланд България". Те разказват за смисъла на трейни програмата и защо са избрали точно нея за кариерното си развитие.
Марина Дакова, Лидл
Марина Дакова е човек, който смело рисува с всички нюанси на живота. Тя завършва във Виена, където по време на следването си провежда двумесечен стаж в Лидл. Решава, да се върне в България, специално в Лидл, защото разбира, че ако искаш да се разиваш, географската ширина не е от значение.
Мирчо Миндалов, Лидл
Мирчо Миндалов работи в Лидл от старта на веригата в България преди 11 години. Започнал като касиер-продавач, сега той е мениджър филиал. За него мотивацията на екипа е от ключово значение за успеха в работата. Избира да живее и работи в България, защото Лидл му осигурява възможности за професионално израстване и баланс между работата и личния живот.
Диана Тодорова, Лидл
За различните придобивки и какво прави работата в Лидл толкова удовлетворяваща и динамична? Научи повече като изгледаш визитката на Диана Тодорова.
Яна Цолова, emerchantpay
Emerchantpay е една от малкото компании, която дава на Яна Цолова шанс за развитие след майчинството ѝ. Тя намира emerchanpay чрез кариерен форум и веднага разбира, че това е мястото за нея.
Красидара Радева, Риск Инженеринг
Красидара Радева заема разнообразни позиции в Риск Инженеринг. Тя се стреми постоянно да подобрява компетенцията си и да отговаря на новите изисквания в бранша.
Емил Томов, Риск Инженеринг
Почти 30 години Емил Томов работи в Риск Инженеринг. През годинити той преминава през най-различни видове задачи в областта на ядрената енергетика.
Любомир Петров, Лидл
Какво накара Любомир Петров да се върне в България, след като е прекарал почти 20 години в Германия? Какви възможности за развитие предлага Лидл? Отговорите на тези въпроси разбери сега.
Мартин Лазаров, emerchantpay
Мартин Лазаров решава да замени престижната си работа в Лондон, като emerchantpay печели неговото внимание. В България той намира по-добри условия за личностно и кариерно развитие.
Симеон Марков, Модис
Отличник в училище, отличник в университета, отличник в IT индустрията. Разбери защо Симеон Марков избра точно Модис за своето кариерно развитие.
Kaufland България, доверени лица
Мариана Карталска и Галя Иванова работят в "Кауфланд България" повече от десет години. Те разказват какво е да си доверено лице и какво прави тази позиция толкова важна и вълнуваща.
Kaufland България, Пламена Димитрова
За Пламена България е дом, сигурност, свобода, а в Кауфланд открива добра възможност за своето професионално развитие.
Vivacom, Любомир Димитров
След 2 години в Япония, Любомир намира в работата си във Vivacom реализация и баланс между личния и професионалния живот.
Vivacom, Даниела Милева
Вече 8 години Даниела е част от екипа на Vivacom, където се чувства най-щастлива и удовлетворена.
CEZ Group, Николай Гавазки
CEZ Group е един от най-големите инвеститори и работодатели в страната. Николай Гавазки е част от екипа от 3 300 професионалисти в компанията.
Kaufland България, Вера Малчева
Kaufland България e лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева.
Симеон Шопкин, Лидл
Симеон Шопкин е Групов ръководител в Логистичния център на Лидл в Равно Поле. Избира да работи в компанията, защото тя му позволява да превърне дипломната си работа от лист хартия в нещо приложимо - разработва Система за проследимост на амбалаж с цел многократна употреба.
Георги Руков \ George Roukov, CREDISSIMO
Георги Руков отговаря за Международното развитие на Кредисимо над 5г. Живял е 7г в Германия, но се завръща, виждайки много повече възможности за професионален растеж тук, в България. Вярва, че когато човек има желание, целите му са напълно постижими.
Анхелика Рамирес \ Angelika Ramires, CREDISSIMO
Анхелика е колумбийка, която живее тук от няколко години. В Кредисимо тя среща подкрепа, разбиране и възможност за развитие, а освен това може да взема и любимото си куче в офиса. Работата и доброто отношениие на хората я карат да приема България за свой дом и да се чувства щастлива!
Kaufland България, Славчо Славчев
Kaufland България e лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева.
Bosch Engineering Center Sofia, Христо Арсов
Екипът на Инженерния център участва в повече от 40 международни проекта в сътрудничество с развойни екипи от Германия, САЩ, Унгария и Румъния.
Bosch Engineering Center Sofia, Петя Спасова
Петя Спасова работи като Requirement Engineer в Bosch Engineering Center Sofia. За нея това е мястото, където се чувства добре и може да бъде себе си.
CEZ Group, Антоанета Календерова
В ЧЕЗ България Антоанета Календерова намира добър партньор със сходни ценности, с когото вече 18 години израстват заедно.
Billa България, Жоро Димитров
За Жоро Димитров BIlla България е партньор, който му позволява да реализира мечтите си и да работи това, което му харесва.
BILLA, Даниела Железчева
Основана през далечната 1927 г., BILLA осигурява работа на над 360 000 души и управлява 15 700 магазина в 22 европейски страни.
Sutherland, Дамян Чанев
Какво е необходимо на един проект, за да бъде успешен и кои са трите качества за работа в екипа, от който е важна част Дамян, научи лично от него.
Cargotec, Пламена Денчева
Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor са пионери в своите области.
Plovdiv Plaza Mall, Александрина Янева
България за мен е опората и двигателната сила, а точката и мястото в света, на които мога да се развивам и на които мога да допринеса най-много с усилията и качествата си.
BILLA, Борислав Георгиев
BILLA е част от REWE Group, водеща компания в сферата на търговията и туризма в Германия и Европа.
Cargotec, Фемке Демюнк
Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) е световен лидер в предоставянето на интелигентни услуги и решения за обработка на товари.
Sutherland, Ниту Патак
Съдърланд България счита, че служителите й са един от най-важните фактори за успеха и компанията непрекъснато ги стимулира да се развиват.
Kaufland България, Виктор Мерджанов
Днес Kaufland се нарежда сред водещите ритейл компании в Европа и има близо 1 300 хипермаркета и около 132 000 служители в осем европейски държави, като се подготвя за навлизане и на пазара в Австралия.
Kaufland България, Кристина Косева
Kaufland България е лидер в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева.
BILLA, Беата Уфнал-Хамбарджиева
Пристъпвайки за първи път прага на магазина никога не съм предполагала, че ще стигна до тази позиция.
Sutherland, Лили Йорданова
За мен България е място на което можеш да успееш и можеш да имаш един изключително комфортен начин на живот ,заобиколен от близките си ,без да се налага да хващаш три часови полети за да ги видиш.
EVN, Стефан Тоталов
Ние от EVN България сме част от голямото семейство на австрийския концерн EVN. Отличаваме се с постоянния си стремеж към качество, модернизация и достигане на световно утвърдени стандарти както в енергетиката, така и в сферата на устойчивото развитие.
Sutherland, Стефан Козовски
Това което отличава Sutherland България от много други фирми е не само коректността от работодателя към служителя,но и много социални придобивки.
Мебели Виденов, Стефан Янков
Bulgaria Wants You - Кариера и живот в България. Намери причина да се върнеш или да останеш на www.bulgariawantsyou.com. Нови възможности за бизнеса и теб.
EVN, Стефка Алексиева
На територията на България EVN развива дейност в областите разпре­деление и продажба на електрическа енергия, топлоснабдяване за град Пло­вдив, търговия с енергия и въглеродни емисии в страната и Югоизточна Европа, както и развитие на проекти в сферата на възобновяемите източници.
Еврохолд България - служители
„Еврохолд България” АД обслужва повече от 3 млн. клиенти и има над 3800 служители.

Новини

5
"Живот и кариера - Защо в България" - предстои в Бургас и Пловдив
България много, много те иска! Избрани моменти от Събитието "Живот и кариера - защо в България" със завладяващите лектори Димитър Караиванов Дарин Маджаров Георги Бърдаров Евгени Борисов Геновева Христова Светлин Наков Андрей Давчев Николай Василев
Историята на Цветан Свиленски
Виж видео CV на първия български таксиметров шофьор в Япония - Цветан Свиленски.
25 години Асоциация на индустриалния капитал в България
От най-малкия, та до най-големия - всъщност всеки бизнес е представен в АИКБ. Повече от 10 хиляди компании, техни членове, искат да работят в предсказуема и прозрачна среда у нас. Асоциацията - представител на най-отговорната част от работодателите в България, се бори за бизнес по правилата, изисквайки еднакви правила за всички.
Стани Богат - запиши се за кастинг
Стани Богат - Ако знаеш верния отговор, запиши се за кастинг
Очаквайте скоро "Ергенът"
31-годишният Виктор Стоянов е „Ергенът“, чието сърце ще се опитат да пленят дамите в романтичното риалити по bTV
Голямата сцена те очаква
България Търси Талант - Запиши се за кастинг на talant.btv.bg/casting
Bulgaria Wants You - Кариера и живот в България
Намери причина да се върнеш или да останеш на www.bulgariawantsyou.com Нови възможности за бизнеса и теб.
Намери своята мечтана работа
Виж видео визитката на мениджъра на Bulgaria Wants You Моника Иванчовска.
RE:TURN – серия от събития на западния бряг в САЩ (2019)
Събитията в САЩ на RE:TURN се организират от Българската асоциация за рисков капитал (BVCA) Научете повече за инициативата на https://return.bg/
"Кариера и живот - Защо в България" в София - предстои
Ще ви очакваме в Sofia Event Center, за да ви срещнем с едни от най-вдъхновяващите българи, които ще споделят своите истории за успеха и ще дадат ценни съвети как да се реализираш и да бъдеш щастлив в родината.
RE:TURN – серия от събития на източния бряг в САЩ (2019)
Събитията в САЩ на RE:TURN се организират от Българската асоциация за рисков капитал (BVCA) Научете повече за инициативата на https://return.bg/
Търсиш работа? Регистрирай се в Bulgaria Wants You
Bulgaria Wants You е платформа от ново поколение, в която ви представяме едни от най-отговорните работодатели и разнообразие от работни позиции. Намери стотици причини да се върнеш или да останеш!