Видео

Добрият пример

0
Историята на Кристиан и Валентина
Историята на националния ни треньор Весела Димитрова
Весела Димитрова не е само треньор на националния ни отбор по художествена гимнастика. Тя е треньор по благородство, родолюбие и дисциплина на духа. И иска да успява тук, в България.
Историята на предприемача Калоян Георгиев
Докъде можеш да стигнеш, ако първият ти хонорар е... прасе. Калоян Георгиев е предприемач с 20 години опит в проекти, свързани със здравеопазването, здравното осигуряване и Fintech. Вярва си “до странни нива” и винаги успява да печели. Дори когато се проваля.
Историята на Свилен и Константин от Дронамикс
Маршруткаджии в небето, братята мечтатели или просто the sky is the limit – историята на Косьо и Свилен.
Историята на Дарин Маджаров от Уча.се
Как една обида може да ти покаже, че си на прав път, вижте в историята на основателя на онлайн платформата с видео уроци Уча.се Дарин Маджаров.
Историята на предприемача Владимир Давчев
Съоснователят на Bulgaria Wants You Владимир Давчев не използва никога думата “проблем”. В неговия речник думата е “предизвикателство”.

Градове

1
Bulgaria Wants You - Пловдив (икономика)
Пловдив е „индустриалното сърце“ на България. Над 80 000 души в региона са заети в производствения отрасъл.
Bulgaria Wants You - Пловдив (туризъм)
Пловдив е една от най-предпочитаните туристически дестинации в страната и динамично развиващ се културен и икономически център.
Bulgaria Wants You - Бургас
Бургас е най-важният културен, стопански, транспортен, управленски, туристически и просветен център в Югоизточна България.
Bulgaria Wants You - Варна
Икономиката на региона е добре представена на национално ниво, а малките и средни предприятия са предимно в сферата на услугите.
Bulgaria Wants You - Стара Загора
Стара Загора е един от най-динамично развиващите се градове в България. Вижте какви условия за живот предлага общината.

Компании

2
Sutherland, Ниту Патак
Съдърланд България счита, че служителите й са един от най-важните фактори за успеха и компанията непрекъснато ги стимулира да се развиват.
Еврохолд България - служители
„Еврохолд България” АД обслужва повече от 3 млн. клиенти и има над 3800 служители.
Sutherland, Лили Йорданова
Съдърланд е световен лидер в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 20 страни.
Еврохолд България
Еврохолд България е една от водещите публични компании, чийто акции се търгуват на Българска Фондова Борса - София.
EVN, Стефан Тоталов
Ние от EVN България сме част от голямото семейство на австрийския концерн EVN. Отличаваме се с постоянния си стремеж към качество, модернизация и достигане на световно утвърдени стандарти както в енергетиката, така и в сферата на устойчивото развитие.
EVN, Стефка Алексиева
На територията на България EVN развива дейност в областите разпре­деление и продажба на електрическа енергия, топлоснабдяване за град Пло­вдив, търговия с енергия и въглеродни емисии в страната и Югоизточна Европа, както и развитие на проекти в сферата на възобновяемите източници.
Cargotec, Фемке Демюнк
Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) е световен лидер в предоставянето на интелигентни услуги и решения за обработка на товари.
Cargotec, Пламена Денчева
Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor са пионери в своите области.
Sutherland, Димитър Гълъбов
Съдърланд България счита, че служителите й са един от най-важните фактори за успеха и компанията непрекъснато ги стимулира да се развиват.
BILLA, Борислав Георгиев
BILLA е част от REWE Group, водеща компания в сферата на търговията и туризма в Германия и Европа.
Cargotec
Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) е световен лидер в предоставянето на интелигентни услуги и решения за обработка на товари.
EVN България
Част от австрийския концерн EVN. В България компанията развива социална отговорност в областите образование и екология и дава възможност на служителите си да взимат участие в различни каузи и в работно време.
Юпитер 05
Дейността на „Юпитер 05“ ООД е изключително отговорна и е пряко свързана с приоритетната за страната област – превенция на произшествията по пътищата и осигуряване на високо ниво на пасивна пътна безопасност.
CTeam
Cteam е водеща регионална HR фирма в България, Румъния, Сърбия и Молдова. Тя предлага пълния пакет от HR услуги включително подбор, лизинг на персонал и временна заетост, обучения, проучване на заплатите и изготвяне на индивидуален личностен профил.