Новини

< Назад
11.10.2020

За примера на успелите българи - разказва Геновева Христова

Genoveva Hristova / Геновева Христова

Геновева Христова е управляващ собственик на "Лигна груп" – компания, за която работят около 2500 души в България и Великобритания. Тя e щастлива, че осигурява работа на хората в малките населени места у нас и така помага на повече българи да останат в родината и смята, че, ако всички талантливи българи се върнат в България, то страната ни ще стане едно много по-добро място за живеене и всички ние ще се гордеем да сме тук.

Геновева е един от лекторите на събитието ни "Bulgaria Wants You" - "Живот и кариера – защо в България", което ще се състои на 16 октомври в палата 7 на Международен панаир Пловдив. Нейната тема е "Изборът между България и чужбина", където ще разкаже за пътя, който извървява едно момиче от варненския кв. „Владиславово“  до престижната корица на „Форбс“.

Сред лекторите, които пловдивската публика ще чуе, са Андрей Давчев,  предприемачите Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Калоян Георгиев, Геновева Христова и експертът по публична реч и дългогодишен тв журналист Анна Цолова. Водещи са Иван и Андрей. Те ще споделят своя опит и практически съвет за успех в България, а гостите на събитието ще могат да посетят щандовете на партньорските ни организации и компании, където ще могат да получат и реални оферти за работа.

Предвидили сме изненади и за феновете на хитовото риалити "Фермата", а bTV e основен медиен партньор на инициативата.

Събитието е безплатно, но заради мерките срещу разпространение на COVID-19 местата в залата са ограничени, затова предваритената регистрация е задължителна. Повече информация за програмата и самото събитие може да откриете на https://bulgariawantsyou.com/events 

Може да изгледате цялото интервю в сайта на нашия медиен партньор ТУК