Новини

< Назад
15.03.2022

Успешните българи разкриват своите „Навици на успеха“ в „Тази събота и неделя“ по bTV

„Навиците на успеха“ е нова документална поредица на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV. Тя ще се излъчва всяка събота в предаването „Тази събота и неделя“ и ще представя навиците на успешните българи. Нейно лице е Емануела Толева, която ще ни среща с личности, които респектират със своите бизнес проекти, отличия и постижения. Зрителите ще стават свидетели на личния свят на вдъхновяващи българи, от които ще научат какво ги движи напред и кои дневни рутини са се оказали ключови в постигането на големите им цели.
„Надяваме се, че ще можете да ги ползвате в своето ежедневие и така ще се реализирате по-добре, тук в България, където добрият живот и кариера са възможни! Факт е, че не всички сме способни да пишем история или да правим милиони, но сме длъжни да опитваме всеки ден да развиваме своите уменията и потенциал.“ – споделя авторът на рубриката Емануела.
Първият гост в „Навиците на успеха“ е Стефан Григоров от „Фермата 7“. Освен като участник в риалитито, той е известен и като съосновател на голяма IT компания.
Стефан не парадира с успеха си и не робува на парите, за него е по-важно в каквовярва човек и с какво допринася в обществото.

Тази събота, 12 март за първи път, той ще се покаже в ролята на предприемач, който управлява стотици хиляди левове инвестиции и приема телевизионен екип в своя бизнес свят.
Това е поредната стъпка на bTV към качествено съдържание, което обогатява и развива програмното съдържание на медията.

„Навиците на успеха“ е нова документална поредица на Bulgaria Wants You в партньорство с bTV. Тя ще се излъчва всяка събота в предаването „Тази събота и неделя“ и ще представя навиците на успешните българи. Нейно лице е Емануела Толева, която ще ни среща с личности, които респектират със своите бизнес проекти, отличия и постижения. Зрителите ще стават свидетели на личния свят на вдъхновяващи българи, от които ще научат какво ги движи напред и кои дневни рутини са се оказали ключови в постигането на големите им цели.„Надяваме се, че ще можете да ги ползвате в своето ежедневие и така ще се реализирате по-добре, тук в България, където добрият живот и кариера са възможни! Факт е, че не всички сме способни да пишем история или да правим милиони, но сме длъжни да опитваме всеки ден да развиваме своите уменията и потенциал.“ – споделя авторът на рубриката Емануела.Първият гост в „Навиците на успеха“ е Стефан Григоров от „Фермата 7“. Освен като участник в риалитито, той е известен и като съосновател на голяма IT компания.Стефан не парадира с успеха си и не робува на парите, за него е по-важно в каквовярва човек и с какво допринася в обществото.Тази събота, 12 март за първи път, той ще се покаже в ролята на предприемач, който управлява стотици хиляди левове инвестиции и приема телевизионен екип в своя бизнес свят.Това е поредната стъпка на bTV към качествено съдържание, което обогатява и развива програмното съдържание на медията.