Новини

< Назад
20.09.2022

Участието на Региоком България в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

Вече 10 години Региoкoм България успешно предлага услуги в сферата на обслужването на клиенти на добре познати немски компании. Работим по повече от 15 проекта на 7 локации в България.  

Ние сме отговорна компания, която наблюдава и реагира на динамичните събития в света. Бихме искали да покажем на нашите служители, особено в тези трудни времена, че те са нашият най-ценен ресурс. Инвестирахме допълнително в актуализация на заплатите и от началото на месец май е в сила увеличение с около 15% -20% валидно и за новопостъпващи служители. 

Втората половина на 2022г. е много динамична и интересна за Региоком България. Различно от повечето компании, които се насочват в големите градове ние откриваме потенциал и в по- малки населени места. Пример за такива успешни инвестиции са двата ни в офиса в Русе и Велико Търново, където работят повече от 200 служители. Вдъхновени от тези успехи през август открихме два нови офиса в страната в централна и североизточна България – в Стара Загора и Добрич. Спряхме се на тези два града заради високото реноме на немските езикови гимназии, които подготят кадри с отлично ниво на езика. 

При тези темпове на растеж и развитие се надяваме през втората половина на 2022г. да успеем да предоставим на повече от 300 служители в рамките на България възможност за работа и кариерно развитие.

Региоком България е важна част от успешната истoрия на компанията oще от своето създаване. Над 1300 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Стара Загора и Добрич обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите, транспорта и търговията. Компанията разполага също така с множество ИТ-екипи и е доверен партньор на различни контрагенти за разработване на софтуерни продукти и системи. Повече от 250 ИТ-специалисти от Германия и България използват най-модерни технологии при разработването на проекти за големи компании в различни сектори на икономиката.

regiocom има над 6000 служители на повече 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT.

Региоком България ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

Вече 10 години Региoкoм България успешно предлага услуги в сферата на обслужването на клиенти на добре познати немски компании. Работим по повече от 15 проекта на 7 локации в България.  Ние сме отговорна компания, която наблюдава и реагира на динамичните събития в света. Бихме искали да покажем на нашите служители, особено в тези трудни времена, че те са нашият най-ценен ресурс. Инвестирахме допълнително в актуализация на заплатите и от началото на месец май е в сила увеличение с около 15% -20% валидно и за новопостъпващи служители. Втората половина на 2022г. е много динамична и интересна за Региоком България. Различно от повечето компании, които се насочват в големите градове ние откриваме потенциал и в по- малки населени места. Пример за такива успешни инвестиции са двата ни в офиса в Русе и Велико Търново, където работят повече от 200 служители. Вдъхновени от тези успехи през август открихме два нови офиса в страната в централна и североизточна България – в Стара Загора и Добрич. Спряхме се на тези два града заради високото реноме на немските езикови гимназии, които подготят кадри с отлично ниво на езика. При тези темпове на растеж и развитие се надяваме през втората половина на 2022г. да успеем да предоставим на повече от 300 служители в рамките на България възможност за работа и кариерно развитие.Региоком България е важна част от успешната истoрия на компанията oще от своето създаване. Над 1300 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Стара Загора и Добрич обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите, транспорта и търговията. Компанията разполага също така с множество ИТ-екипи и е доверен партньор на различни контрагенти за разработване на софтуерни продукти и системи. Повече от 250 ИТ-специалисти от Германия и България използват най-модерни технологии при разработването на проекти за големи компании в различни сектори на икономиката.regiocom има над 6000 служители на повече 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT.Региоком България ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events