Новини

< Назад
20.09.2022

Участието на Нозер България в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

Нозер България е част от швейцарската Нозер Груп - един от водещите доставчици на ИКТ решения и услуги в Швейцария. Нозер Груп създава българския си офис през 2017 и през 2022 екипът вече включва 20 души.

Noser Group се състои се от седем компании AKROS AG, Bucher+Suter AG, FROX AG, Noser Engineering AG, Noser Young AG, DANEXiS AG, Нозер България ЕООД и холдинговото дружество Noser Management AG. Всяка от тези компании разполага със собствена стратегия, клиенти и опит в разработването на технологични и иновативни софтуерни и хардуерни решения.

Нозер България реализира т.нар. модерни изнесени услуги (modern outsourcing) и работи съвместно с всяка една от тях ползвайки разнообразния им опит и достъп до различни бизнес модели и проекти. При предоставянето на тези услуги ние работим съвместно с нашите колеги от Нозер Груп по общи проекти. Наши служители участват в разработването на „Система за управление на информацията за влакове (TIMS)“ за влаковете на швейцарските железници SBB.  Работим също по проекти за дигитализация на  бизнес и ИТ процеси в публичния и частния сектор в Швейцария.

Предлагаме на нашите екипи работа в приятелска атмосфера, гъвкави условия и модерен мениджмънт, комбинирани с възможност за работа изцяло от България по иновативни проекти с международно въздействие. Средата в Нозер Груп предоставя много начини за  трансфер на ноу-хау и споделяне на знания и умения между екипите, както и достъп до разнообразни и комплексни проекти.

Нозер България ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

Нозер България е част от швейцарската Нозер Груп - един от водещите доставчици на ИКТ решения и услуги в Швейцария. Нозер Груп създава българския си офис през 2017 и през 2022 екипът вече включва 20 души.Noser Group се състои се от седем компании AKROS AG, Bucher+Suter AG, FROX AG, Noser Engineering AG, Noser Young AG, DANEXiS AG, Нозер България ЕООД и холдинговото дружество Noser Management AG. Всяка от тези компании разполага със собствена стратегия, клиенти и опит в разработването на технологични и иновативни софтуерни и хардуерни решения.Нозер България реализира т.нар. модерни изнесени услуги (modern outsourcing) и работи съвместно с всяка една от тях ползвайки разнообразния им опит и достъп до различни бизнес модели и проекти. При предоставянето на тези услуги ние работим съвместно с нашите колеги от Нозер Груп по общи проекти. Наши служители участват в разработването на „Система за управление на информацията за влакове (TIMS)“ за влаковете на швейцарските железници SBB.  Работим също по проекти за дигитализация на  бизнес и ИТ процеси в публичния и частния сектор в Швейцария.Предлагаме на нашите екипи работа в приятелска атмосфера, гъвкави условия и модерен мениджмънт, комбинирани с възможност за работа изцяло от България по иновативни проекти с международно въздействие. Средата в Нозер Груп предоставя много начини за  трансфер на ноу-хау и споделяне на знания и умения между екипите, както и достъп до разнообразни и комплексни проекти.Нозер България ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events