Новини

< Назад
30.09.2022

Участието на Kaufland България в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

Със своя екип от над 6600 човека, Kaufland България е един от най-големите частни работодатели в страната със своите 63 хипермаркета в 35 града в страната. Компанията предлага богат избор от възможности в своите три основни структури: магазинна мрежа, логистичен център, административен офис. За Kaufland като работодател основен приоритет остава развитието на екипа. Компанията постига това благодарение на своите програми за обучение и управление на таланти. Разнообразни инициативи за развитие осигуряват възможности за кариерна реализация и на хора с различен опит – „Управители на бъдещето“, „Търговска академия“,  стипендиантска програма, възможности за стаж, дуално обучение и практикантска програма.

За четвърта поредна година Kaufland България е сертифициран като Топ Работодател от международната независима организация Top Employers Institute.

Компанията е отличена за „Най-добрият работодател в България“, според престижната годишна класация Career Show Index, както и получи наградата за „Най-добър работодател в FMCG сектор“ в ежегодния конкурс на Career Show 2022 за най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.

На 9 октомври, Kaufland ще бъде в Мюнхен, за да се срещне с българите там и да представи кариерните възможности за професионална реализация в България, подходящи за хора с различен професионален опит.

Милена Караилиева, Директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България ще се включи в програмата на събитието в дискусионен форум на тема развитието на пазара на труда в България.

Със своя екип от над 6600 човека, Kaufland България е един от най-големите частни работодатели в страната със своите 63 хипермаркета в 35 града в страната. Компанията предлага богат избор от възможности в своите три основни структури: магазинна мрежа, логистичен център, административен офис. За Kaufland като работодател основен приоритет остава развитието на екипа. Компанията постига това благодарение на своите програми за обучение и управление на таланти. Разнообразни инициативи за развитие осигуряват възможности за кариерна реализация и на хора с различен опит – „Управители на бъдещето“, „Търговска академия“,  стипендиантска програма, възможности за стаж, дуално обучение и практикантска програма.За четвърта поредна година Kaufland България е сертифициран като Топ Работодател от международната независима организация Top Employers Institute.Компанията е отличена за „Най-добрият работодател в България“, според престижната годишна класация Career Show Index, както и получи наградата за „Най-добър работодател в FMCG сектор“ в ежегодния конкурс на Career Show 2022 за най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.На 9 октомври, Kaufland ще бъде в Мюнхен, за да се срещне с българите там и да представи кариерните възможности за професионална реализация в България, подходящи за хора с различен професионален опит.Милена Караилиева, Директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България ще се включи в програмата на събитието в дискусионен форум на тема развитието на пазара на труда в България.