Новини

< Назад
16.09.2022

Участието на „еЛандо“ АД в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

еЛандо е българска компания, която съществува от 2016 година. Занимава се изцяло с разработването на custom software решения. Компанията вече се състои от над 60 човека, които успешно работят от 4-те ни офиси в България - София, Пловдив, Шумен и Стара Загора.

Техните софтуерни специалисти са с напредничаво и творческо мислене, с голям практически опит в нови технологии и интеграционни проекти, свикнали да работят в екип и да постигат най-добрите резултати за клиентите.

еЛандо вярват в развитието и потенциала на компанията и служителите и затова плановете за последващата година са именно развиването на „еЛандо АД“ на международния пазар и отварянето на първите ни офиси извън България.

В следствие на пандемичната криза и фокусирайки се върху създаването на по-голяма гъвклавост, компанията работи много ентусиазирано и успешно чрез техния нов хибриден модел на работа.

Клиенти

Компанията работи с клиенти в повече от 20 държави на няколко континента – от САЩ до Япония, от Финландия до ЮАР и Австралия. Тя е предпочитан партньор за стартъпи, малки и средни бизнеси, както и водещи компании от сектори като финанси, енергетика, телекомуникации и други.

Проекти

Екипът помага на клиентите с техните технологични предизвикателства и разработва за тях подходящи софтуерни решения. еЛандо имат проекти от Северна и Южна Америка, както и регионални проекти, като едни от най-големите им клиенти са международните застрахователни компании - Алианц и Евроинс.

еЛандо предоставя професионални технологични услуги и разработка на софтуерни решения. Услугите, които предлагат включват както изготвяне на цялостен дизайн и разработка на софтуерни приложения и платформи, така и поддръжка на съществуващи системи.

Те предоставят софтуерни решения и услуги бързо и ефективно, благодарение на професионализма на екипа им, иновативни технологии и практиките им за гъвкаво управление, които прилагат, осигурявайки най-доброто за техните клиенти.

Акцентират върху съвременните Agile подходи в процеса на разработване, като същевременно гарантират постигането на необходимото високо качество на окончателното технологично решение.

Също така, от тази година компанията е развила успешно DevОps; .Net; Ruby; Python технологиите и бяха сформирани нови и силни екипи.

Мисия

Мисията на компанията е успешно да прилага първокласни знания и опит на местно и международно ниво, помагайки за създаването на дигиталните продукти и услуги на бъдещето.

еЛандо ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

еЛандо е българска компания, която съществува от 2016 година. Занимава се изцяло с разработването на custom software решения. Компанията вече се състои от над 60 човека, които успешно работят от 4-те ни офиси в България - София, Пловдив, Шумен и Стара Загора.Техните софтуерни специалисти са с напредничаво и творческо мислене, с голям практически опит в нови технологии и интеграционни проекти, свикнали да работят в екип и да постигат най-добрите резултати за клиентите.еЛандо вярват в развитието и потенциала на компанията и служителите и затова плановете за последващата година са именно развиването на „еЛандо АД“ на международния пазар и отварянето на първите ни офиси извън България.В следствие на пандемичната криза и фокусирайки се върху създаването на по-голяма гъвклавост, компанията работи много ентусиазирано и успешно чрез техния нов хибриден модел на работа.КлиентиКомпанията работи с клиенти в повече от 20 държави на няколко континента – от САЩ до Япония, от Финландия до ЮАР и Австралия. Тя е предпочитан партньор за стартъпи, малки и средни бизнеси, както и водещи компании от сектори като финанси, енергетика, телекомуникации и други.ПроектиЕкипът помага на клиентите с техните технологични предизвикателства и разработва за тях подходящи софтуерни решения. еЛандо имат проекти от Северна и Южна Америка, както и регионални проекти, като едни от най-големите им клиенти са международните застрахователни компании - Алианц и Евроинс.еЛандо предоставя професионални технологични услуги и разработка на софтуерни решения. Услугите, които предлагат включват както изготвяне на цялостен дизайн и разработка на софтуерни приложения и платформи, така и поддръжка на съществуващи системи.Те предоставят софтуерни решения и услуги бързо и ефективно, благодарение на професионализма на екипа им, иновативни технологии и практиките им за гъвкаво управление, които прилагат, осигурявайки най-доброто за техните клиенти.Акцентират върху съвременните Agile подходи в процеса на разработване, като същевременно гарантират постигането на необходимото високо качество на окончателното технологично решение.Също така, от тази година компанията е развила успешно DevОps; .Net; Ruby; Python технологиите и бяха сформирани нови и силни екипи.МисияМисията на компанията е успешно да прилага първокласни знания и опит на местно и международно ниво, помагайки за създаването на дигиталните продукти и услуги на бъдещето.еЛандо ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events