Новини

< Назад
20.09.2022

Участието на Cteam в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

CTeam е компания създадена по един от най-успешните бизнес модели в областта на управления и развитие на човешките ресурси в България, който съчетава най-добрите международни практики, спецификите на местния пазар и познаване на цялостния процес при управлението на човешкия капитал.

Нашият екип е съставен от висококвалифицирани експерти с дългогодишен опит в областта на:

  • Подбор на персонал
  • Обучение и развитие на таланти
  • Анализ на личностен профил
  • Проучване на възнагражденията и стимулите
  • Обработка на възнаграждения и администриране на персонал

Cteam ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

Контакти: София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 99, ет. 4 / 0888040988

https://www.cteambulgaria.com/

CTeam е компания създадена по един от най-успешните бизнес модели в областта на управления и развитие на човешките ресурси в България, който съчетава най-добрите международни практики, спецификите на местния пазар и познаване на цялостния процес при управлението на човешкия капитал.Нашият екип е съставен от висококвалифицирани експерти с дългогодишен опит в областта на:Подбор на персоналОбучение и развитие на талантиАнализ на личностен профилПроучване на възнагражденията и стимулитеОбработка на възнаграждения и администриране на персоналCteam ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/eventsКонтакти: София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 99, ет. 4 / 0888040988https://www.cteambulgaria.com/