Новини

< Назад
19.10.2022

Участие на Pontica Solutions в Благоевград - Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието

Pontica Solutions е българска компания от индустрията на знанието, създадена през 2015-та година. Специализирани сме в областта на изнесените услуги, информационните технологии, техническата поддръжка и разработването на най-различни софтуерни решения.

Над 800 млади, креативни и амбициозни специалисти работят от България и Полша за нашите клиенти, сред които са световно известни компании в сферата на технологиите, онлайн разплащанията, мобилните и конзолни игри, логистиката и дистанционното здравеопазване.

От създаването си до днес сме една от най-бързо развиващите се компании в сектора в България и сме носители на множество международни бизнес награди.

Стремежът ни е да създаваме здравословна работна среда, в която всеки има възможност да разгърне потенциала си. Предлагаме възможности за  кариерно развитие и дори и без опит, ние обучаваме хората си и ги превръщаме в специалисти с различна експертиза - от поддържане на технологични платформи и процеси, през анализиране на данни, до разработката на иновативни решения. Държим на всеки един от колегите и благодарение на грижата и комуникацията, градим доверие и постигаме синергия в екипите.

Активно подкрепяме инициативи и организации, които вярват, че в България можем да се развиваме.

Като социално отговорна компания, активно се грижим за природата, предаваме опита си на млади таланти и даваме възможност на всеки един от нас да следва своята лична кауза.

С участието ни в съвместното събитие на Bulgaria Wants You и AIBEST в Благоевград целим да разпространим идеята и дейността на индустрията на знанието, както и множеството възможности да се развиваш в нея. Нашият сектор предлага кариерни пътища в различни сфери, като само ние инвестираме хиляди часове в обучение на кадрите си и ги превръщаме в специалисти. 

Искаме да покажем, че мястото на младите и амбициозни хора е в България.

Pontica Solutions е българска компания от индустрията на знанието, създадена през 2015-та година. Специализирани сме в областта на изнесените услуги, информационните технологии, техническата поддръжка и разработването на най-различни софтуерни решения.Над 800 млади, креативни и амбициозни специалисти работят от България и Полша за нашите клиенти, сред които са световно известни компании в сферата на технологиите, онлайн разплащанията, мобилните и конзолни игри, логистиката и дистанционното здравеопазване.От създаването си до днес сме една от най-бързо развиващите се компании в сектора в България и сме носители на множество международни бизнес награди.Стремежът ни е да създаваме здравословна работна среда, в която всеки има възможност да разгърне потенциала си. Предлагаме възможности за  кариерно развитие и дори и без опит, ние обучаваме хората си и ги превръщаме в специалисти с различна експертиза - от поддържане на технологични платформи и процеси, през анализиране на данни, до разработката на иновативни решения. Държим на всеки един от колегите и благодарение на грижата и комуникацията, градим доверие и постигаме синергия в екипите.Активно подкрепяме инициативи и организации, които вярват, че в България можем да се развиваме.Като социално отговорна компания, активно се грижим за природата, предаваме опита си на млади таланти и даваме възможност на всеки един от нас да следва своята лична кауза.С участието ни в съвместното събитие на Bulgaria Wants You и AIBEST в Благоевград целим да разпространим идеята и дейността на индустрията на знанието, както и множеството възможности да се развиваш в нея. Нашият сектор предлага кариерни пътища в различни сфери, като само ние инвестираме хиляди часове в обучение на кадрите си и ги превръщаме в специалисти. Искаме да покажем, че мястото на младите и амбициозни хора е в България.