Новини

< Назад
18.10.2022

Участие на Кока-Кола ХБК в Благоевград - Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието

Кока-Кола ХБК ще бъде участник в съвместното събитие на AIBEST и Bulgaria Wants You, което ще се проведе на 20-ти октомври, в гр. Благоевград, с подкрепата на община Благоевград, Югозападен университет Неофит Рилски и Американския университет в България.

 Кока-Кола ХБК в България е част от Кока-Кола Хеленик, една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света и най-голямата в Европа. Ние оперираме в 29 държави на 3 континента, произвеждайки и предлагайки висококачествени продукти за нашите клиенти.

Семейството на Кока-Кола Хеленик в България наброява над 1800 професионалисти.

Благодарение на уникалната си структура в България, компанията предлага разнообразие от възможности за развитие в различни области: продажби, маркетинг, финанси, човешки ресурси, ИТ бизнес платформи и решения, връзки с обществеността и комуникации, производство, логистика, споделени услуги в сферата на финансите и човешките ресурси и много други. 

Компанията привлича както млади таланти, които сега започват своя професионален път, така и доказали се вече професионалисти в различни сфери. Възможностите за кариерно развитие, обучение и растеж в динамичната работна среда са сред основните причини, заради които през последните години Кока-Кола Хеленик неизменно е сред най-желаните работодатели не само сред младите хора, но и сред работещите специалисти в страната.

Присъединяването към компанията е динамично пътуване с ускорен растеж. За Кока-Кола ХБК България нейните хора са тайната съставка в рецептата за успех на компанията, затова и тя създава разнообразие от възможности за тяхното непрекъснато обучение и развитие и за разгръщането на пълния им потенциал.

Кока-Кола ХБК ще бъде участник в съвместното събитие на AIBEST и Bulgaria Wants You, което ще се проведе на 20-ти октомври, в гр. Благоевград, с подкрепата на община Благоевград, Югозападен университет Неофит Рилски и Американския университет в България. Кока-Кола ХБК в България е част от Кока-Кола Хеленик, една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света и най-голямата в Европа. Ние оперираме в 29 държави на 3 континента, произвеждайки и предлагайки висококачествени продукти за нашите клиенти.Семейството на Кока-Кола Хеленик в България наброява над 1800 професионалисти.Благодарение на уникалната си структура в България, компанията предлага разнообразие от възможности за развитие в различни области: продажби, маркетинг, финанси, човешки ресурси, ИТ бизнес платформи и решения, връзки с обществеността и комуникации, производство, логистика, споделени услуги в сферата на финансите и човешките ресурси и много други. Компанията привлича както млади таланти, които сега започват своя професионален път, така и доказали се вече професионалисти в различни сфери. Възможностите за кариерно развитие, обучение и растеж в динамичната работна среда са сред основните причини, заради които през последните години Кока-Кола Хеленик неизменно е сред най-желаните работодатели не само сред младите хора, но и сред работещите специалисти в страната.Присъединяването към компанията е динамично пътуване с ускорен растеж. За Кока-Кола ХБК България нейните хора са тайната съставка в рецептата за успех на компанията, затова и тя създава разнообразие от възможности за тяхното непрекъснато обучение и развитие и за разгръщането на пълния им потенциал.