Новини

< Назад
19.10.2022

Участие на Ingram Micro в Благоевград - Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието

Ingram Micro е компания лидер в IT индустрията, доставя технологии, електронни устройства и споделени услуги. Бизнесът се развива на 6 континента, в 50 офиса, имат около 35 000 служители в света. Само в България работят около 1200 души. През последните 43 години компанията има опит в технологичните решения и IT логистиката. Искат за технологиите да се говори модерно и разбираемо – работят върху промяна на процесите. Докато роботите се занимават с рутинните задачи, в Ingram Micro създават проекти за бъдещето.

На срещата със студентите от Благоевград Ingram Micro участва с екипа си за подбор на кадри. Отворените им позиции в момента са в различни области на финансите и продажбите. Компанията прилага хибриден модел на работа, с минимум 5 присъствени дни в офиса на месец.

Официалният език за общуване е английски, затова се очаква кандидатите да имат добро ниво (между B1 и C1). С радост ще предложат развитие и на студенти с немски или френски език (минимум B1). Свободните работни места са подходящи за всички, които имат интерес към Excel, обработката на фактури и финансови документи, обслужването на клиенти, администрацията или продажбите.

Най-подходящите кандидати са любопитните – тези, които имат желание за работа и искат да се развиват в международна компания. В Ingram Micro предлагат обучение според личните качества на служителите. Повече за културата и придобивките в компанията може да научите на място. Последвайте ги и в социалните мрежи – отскоро са и в TikTok.

Ingram Micro е компания лидер в IT индустрията, доставя технологии, електронни устройства и споделени услуги. Бизнесът се развива на 6 континента, в 50 офиса, имат около 35 000 служители в света. Само в България работят около 1200 души. През последните 43 години компанията има опит в технологичните решения и IT логистиката. Искат за технологиите да се говори модерно и разбираемо – работят върху промяна на процесите. Докато роботите се занимават с рутинните задачи, в Ingram Micro създават проекти за бъдещето.На срещата със студентите от Благоевград Ingram Micro участва с екипа си за подбор на кадри. Отворените им позиции в момента са в различни области на финансите и продажбите. Компанията прилага хибриден модел на работа, с минимум 5 присъствени дни в офиса на месец.Официалният език за общуване е английски, затова се очаква кандидатите да имат добро ниво (между B1 и C1). С радост ще предложат развитие и на студенти с немски или френски език (минимум B1). Свободните работни места са подходящи за всички, които имат интерес към Excel, обработката на фактури и финансови документи, обслужването на клиенти, администрацията или продажбите.Най-подходящите кандидати са любопитните – тези, които имат желание за работа и искат да се развиват в международна компания. В Ingram Micro предлагат обучение според личните качества на служителите. Повече за културата и придобивките в компанията може да научите на място. Последвайте ги и в социалните мрежи – отскоро са и в TikTok.