Новини

< Назад
19.10.2022

Участие на Atos в Благоевград - Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието

Atos е френска мултинационална компания за информационни технологии със офиси по целия свят и над 80,000 служители. В офисите в София работят над 1000 млади таланти, които са най-ценния ни ресурс.

Поради тази причина полагаме непрестанни усилия да изградим позитивна работна среда, където всеки може автентично да изразява себе си, да постига резултати и да се усъвършенства.  

Компанията има над 1000 служителя, като предлагаме разнообразни профили – финанси, човешки ресурси, кибер сигурност, SAP и др. За четвърта поредна година сме сертифицирани от Great Place to Work Institute France, в резултат от ежегодно независимо проучване сред служителите. За това основна роля играе културата ни на прозрачна комуникация, баланс работа – личен живот, търсене на обратна връзка от служителите и предоставяне на възможности за развитие.

Залагаме силно на програмата Internal First, която приоритизира вътрешните кандидати за по-високи позиции. През 2022 дялът на internal first програмата ни е над 70%.

Atos е френска мултинационална компания за информационни технологии със офиси по целия свят и над 80,000 служители. В офисите в София работят над 1000 млади таланти, които са най-ценния ни ресурс.Поради тази причина полагаме непрестанни усилия да изградим позитивна работна среда, където всеки може автентично да изразява себе си, да постига резултати и да се усъвършенства.  Компанията има над 1000 служителя, като предлагаме разнообразни профили – финанси, човешки ресурси, кибер сигурност, SAP и др. За четвърта поредна година сме сертифицирани от Great Place to Work Institute France, в резултат от ежегодно независимо проучване сред служителите. За това основна роля играе културата ни на прозрачна комуникация, баланс работа – личен живот, търсене на обратна връзка от служителите и предоставяне на възможности за развитие.Залагаме силно на програмата Internal First, която приоритизира вътрешните кандидати за по-високи позиции. През 2022 дялът на internal first програмата ни е над 70%.